Uncategorized

Best of 2020

Vaikka tämä vuosi ei ole ehkä ollut se kosmetiikkapainotteisin ainakaan omassa elämässäni, niin kyllä niitä suosikkituotteita silti löytyy aika monesta kategoriasta – osa tämän vuoden uutuuksia, osa minulle uusia tuotteita.

Ihonhoito

Tänä vuonna eniten olen kiinnittänyt huomiota ihonhoitoon, sillä meikinkäyttö on jäänyt aika satunnaiseksi. Niinpä ei ihme, että ihonhoidossa on ehkä löytynyt niitä suosikkituotteita.

Pixi Glow Peel Pads

Maskne on ollut kova sana tänä vuonna, vaikka itse en joudu maskia edes päivittäin käyttämään. Mutta ihoni on silti tarvinnut päivittäisen Pixi Glow Tonicin lisäksi vähän rankempaa kuorintaa, sen on hoitanut Pixin Glow Peel Padsit. Nämä ovat niin helppoja – vaikkakin turhaa roskaa – esim. verrattuna The Ordinaryn verinaamioon, joka on tätäkin tujumpaa. Pyyhin ihon näillä kerran viikossa pesun jälkeen (huom! käytä vain kuivalla iholla), pesen hampaat ja tämän jälkeen huuhtelen kasvot viileällä vedellä. Ei voisi helpompaa olla, ja iho tuntuu pehmeältä sekä sileältä!

Laneige Lip Sleeping Mask

Ei mikään uusi tuote ja ennenkin minulla ollut käytössä, mutta huulet ovat pysyneet todella hyvässä kunnossa tänä vuonna tämän ansiosta. Näitä on varastossa 2 kokonaista ja yksi pieni näyte, eli ihan vähään aikaan ei tarvitse miettiä mitä tungen yöksi huulille.

CeraVe PM Facial Moisturizing Lotion

Menossa jo toinen voide, oli pakko ostaa heti kun eka näytti loppumisen merkkejä. Tämä on aika kevyt, mutta hyvin kosteuttava yövoide, joka sisältää keramideja, niasinamiidia ja hyaluronihappoa. Tätä saa apteekista ja monesta nettikaupastakin, eikä hintakaan päätä huimaa. Tulee tuubissa, jossa pumppu – eli pysyy ilmatiiviinä. Jos on uusi yövoide hakusessa, niin tämä kannattaa tsekata. Suosittelen ihan kaikille!

Biossance Squalane + Peptide Eye Gel

Ihanan kosteuttava ja nopeasti imeytyvä geelimäinen silmänympärysvoide. Tässä on myös niasinamiidia sekä peptidejä, jotka auttavat kosteuttamaan silmänympärysihoa saaden sen näyttämään täyteläisemmältä. Itse käytän tätä yötä vasten, päivisin harvoin käytän silmänympärysvoidetta – minulle riittää päivisin ihan seerumi levitettynä lähelle silmänympärysihoa. Tätä voi kuitenkin käyttää öisin tai päivisin – jos on todella kuiva iho, niin tämä ei varmaan riitä yöksi. Tulee pumppupullossa, josta ehdoton peukku.

ebay-tilaus_9

Meikki

Kuten jo ylhäällä mainitsin, ei meikkiä ole juuri tänä vuonna tullut käytettyä. Meillä ei etätöissä käytetä videota, koska tuhansien työntekijöiden videopuhelut rasittaisivat liikaa VPN-yhteyttä, joten minun ei tarvitse näyttää kauhean elävältä etätöissä. Mutta jos olen käyttänyt, niin nämä tuotteet ovat olleet käden ulottuvilla ja päätyneet melkein kaikkiin meikkeihini.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Kun tämä tuli markkinoille parisen vuotta sitten, niin tätä kritisoitiin tosi kapeasta värivalikoimasta. Samalla oli vähän epäselvää, että mikä tämä tuote on. No, minulla se on primer tai meikkivoiteeseen sekoitettuna heleyttä antava tuote. Tämä ei juuri anna peittoa, mutta saa ihon näyttämään kuulaalta ja nuorekkaalta. Eli tämän takia värivalikoiman ei kauhean suuri tarvitse ollakaan. Tämä oikeasti toimii myös meikkivoiteen alla (ei ehkä kaikista paksuimman ja mattaisimman läpi pääse kuultamaan) tuoden iholle kivan luonnollisen hehkun. Big fan!

Uoma Beauty Brow-Fro

Pieniharjaksinen, pigmenttinen ja helppokäyttöinen Uoma Beautyn kulmakarvageeli on ollut erittäin hyvä hankinta. Käytän tätä päivinä, kun en jaksa käyttää kulmakynää ja kulmani näyttävät luonnollisen tuuheilta. Jos sinulla ei ole omia kulmakarvoja, niin tämä – kuten ei muutkaan värilliset kulmageelit – ole sinulle the juttu, mutta minulla on karvoja, ne vain ovat aika värittömiä. Niinpä nopeasti niihin geelin harjaaminen pelastaa, kun haluaa näyttää nopeasti vähän pirteämmältä.

Hourglass poskipuna ja aurinkopuuteri

Jos en tarvitse jotain määrättyä sävyä meikkiin, niin poskille päätyy melkein poikkeuksetta Hourglassin poskipuna sävyssä Diffused Heat ja loppuvuoden aurinkopuuterina on toiminut saman brändin poskipuna sävyssä Luminous Bronze Light. Erittäin kauniit sävyt ja levittyvät kuin unelma!

Hiukset

Function of Beauty

Tilasin alkuvuodesta Function of Beautyn shampoon ja hoitoaineen sekä sain naamion kaupan päälle. Täytyy myöntää, että valitsin erittäin hyvin. Isot pullot ja hiukset tykkäävät. Eniten harmittaa tuleva muoviroska, jonka takia voin ehkä siirtyä takaisin palashampoisiin, mutta en siksi, että tuote olisi huono. Kuitenkin vielä toinen pakkaus käyttämättä, joten tulen käyttämään innolla nekin loppuun ennen seuraavan hiustuotteen valitsemista.

Vartalo

Clean Skin

Kuten keväällä kirjoitinkin, niin Cleanin Skin on mun kotiparfyymi. Ja koska hengaan oikeastaan vaan kotona, niin sitä on tullut käytettyä. Tästä ehkä kertoo jotain, että mulla on Classic-versio alakerrassa ja Reserve-versio makuuhuoneessa. Voin lisäillä päivän mittaan aina kun haluan tai jos aamulla unohdan, niin ei tarvitse sen takia mennä yläkertaan. Helppo ja kaunis tuoksu!

Huomasitteko? Tänä vuonna ei yhtään PR-tuotetta. Suurimmaksi osaksi sen takia, etten ole enää oikein millään PR-listalla, kun blogi on ollut aika kuollut. Toiseksi on varmaan tullut paljon uusia bloggaajia ja instaajia, jotka panostavat kuviin ja kurjoituksiin eri tavalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.