makeup

Benefitin kolme kulmatuotetta

Olen maininnut nämä kulmatuotteet jo blogissa – yhden jopa kuukauden parhaissa – mutta mitään tarkempaa postausta en ole niistä tehnyt. Nappasin Benefitiltä Puolan Sephorasta (tilattuna tai paikan päältä) viime vuoden aikana kolme uudistunutta kulmatuotetta – kaksi kynää ja yhden värillisen pomade-tyylisen.

Precisely, My Brow sekä Goof Proof -kynät valitsin molemmat sävyssä 01 ja se toimi kynien kanssa. Molemmissa kynissä on toisessa päässä kulmaharja (spoolie). Kuitenkin Ka-BROW!:n sävyksi valikoitui 02, sillä se oli tällaisessa muodossa huomattavasti kylmempi kuin 01.

benefit_precisely_my_brow_goof_proof

Goof Proof on todellakin ollut se helpoin kynä työaamuihin. Kynän muodon ansiosta sillä oli helppo piirtää terävähköt kulmat, mutta myös värittää ne nopeasti. Goof Proof on myös 12 tuntiin vedenkestävä eikä mulla ollut koskaan mitään ongelmia oikeastaan minkään näiden kulumisen, valumisen tai häviämisen kanssa. Värit pysyivät kulmilla juuri niin kuin ne oli piirrettykin koko päivän. Goof Proofia suosittelen juurikin kiireisiin työaamuihin tai heille, jotka haluavat vain pikaisesti täyttää kulmiaan eikä niitä tarvitse piirtää kokonaan.

benefit_goof_proof_precisely_my_brow

Precisely, My Brow -kynässä on todella pieni ja kapea kärki – ajatelkaa vaikka Anastasian Brow Wizia. Tämä lupaa 12 tunnin kestävän – ei vedenkestävän – koostumuksen. Tällä todellakin sai helposti rajattua tarkasti kulmat sekä piirrettyä karvoja. Näiden kaikkien koostumus on helppo häivyttää, joten ei tarvitse pelätä liian kovaa lopputulosta. Precisely, My Brow sopii parhaiten heille, jotka haluavat piirtää kulmansa näyttämään luonnollisesti tuuheilta tai heille, jotka tykkäävät klassisesta ohuesta kulmakynämuodosta.

benefit_ka_brow

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä on tämän hetken ehdoton suosikkini, nimittäin Ka-BROW! Kulmavärin mukana tulee myös sivellin, joka on ihan ok esim. matkoille ja sillä saa ihan siistit kulmat. Itse kuitenkin kävin ostamassa Anastasian kulmasiveltimen, joka on hieman terävämpi ja pienempi eli sillä saa piirrettyä vielä tarkemmat rajat. Ka-BROW! on vedenkestävä 24 tuntiin asti eli tämä ei kyllä liiku kulmista mihinkään.  Tätä suosittelen niille, jotka hakevat kunnon pitoa kulmatuotteesta tai jotka haluavat pystyä tekemään kulmista niin luonnolliset tai vahvasti piirretyt kuin haluavat.

benefit_ka_brow

benefit_ka_brow_on_brows

Mä en oikein tullut toimeen Anastasian Pomaden kanssa, mutta tämä on täysin eri juttu jostain syystä. Tätä on helppo käsitellä, tällä ei saa ylitummia kulmia eli siis liikaa tuotetta kerralla harjaan ja tämä häivyttyy helpommin. Olen siis löytänyt todellakin voittajan, valitettavasti työaamuisin en ole vielä jaksanut tätä kaivaa esiin, vaan menen tällä hetkellä Marc Jacobsin kynällä – josta ihan varmasti kohta lisää blogin puolellakin.

Mikä on teidän lempikulmatuote?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.