makeup

Benefit – Gimme Brow!

Ostin Benefitin Gimme Brow’n Pariisin reissulta ja nyt olen lopultakin saanut sen verran tuotetta testattua, että voisin siitä jotain sanoakin.

Omaksi värikseni valitsin Light/Mediumin, joka on vaalean kylmähkö ruskea, mutta tällä saa kyllä aikaan myös aika tummaa jälkeä.

Tässä pitäisi olla mukana pieniä kuituja, kuten joissain ripsareissakin, jonka takia kulmakarvat näyttäisivät tuuheammilta. Itse en kyllä huomannut näitä kuituja juuri ollenkaan, joten mistään järkyttävästä määrästä kuituja ei ole kyseessä sekä ne ovat sen verran lyhyitä, etten usko kenellekään tulevan niistä ongelmaa. Oma ongelmani kulmakarvojen kanssa on enemmänkin niiden väri kuin tuuheus. Karvoja löytyy, mutta ne ovat todella vaaleita, joten välillä näyttää, ettei mulla ole kulmia ollenkaan. Tämän takia joudun oikeasti käyttämään päivittäin kulmiini kynää ja geeliä (yleensä väritöntä geeliä pitämään karvat paikoillaan), sillä jos tämä ei ota kiinni kunnolla kaikkiin kohtiin, niin kulmani näyttävät oudoilta. Jos nyt haluaisin todella luonnollisen näköiset kulmat, niin sitten ehkä käyttäisin hieman tätä yksinään.

Harja on todella pieni, mikä sopii hyvin kapeammille kulmakarvoillekin – okei, ysärikulmat olisivat liian kapeita. Kuten sanoin, tuotetta on helppo ottaa liiaksi ja näin ollen saada todella tummaa jälkeä aikaiseksi. Tämän takia aloitan aina kulmien loppupäästä tai keskeltä, jolloin se tummin kohta ei vahingossakaan tule kulmakarvojen sisänurkkaan. Mutta kannattaa siis pyyhkiä ylimääräiset värimassat tuubiin ennen kulmiin koskemista.

Tämä toimii yksinäänkin kulmissa, jos on karvoja, mihin tämä voi tarttua kiinni, mutta värin tasaisesti kulmiin saaminen voi olla kinkkistä. Tämän takia käytän tämän kanssa myös kynää, jolla piirrän kulman mallin ja väritän vähän ennen kuin länttään tämän geelin päälle. Väriä voi syventää laittamalla lisää geeliä.

Vedenkestävyyttä olen testannut vain lievässä sateessa, joten en voi varmasti sanoa kuinka hyvin tämä pysyy kunnon kaatosateella tai uimareissulla.

Minä tykkään ja tulen luultavasti ostamaan toisen tämän loputtua. En kuitenkaan käytä tätä päivittäin, sillä pärjään hyvin värittömällä geelillä, kun kerran kynää joudun käyttämään joka tapauksessa. Niinä päivinä, kun haluan meikin olevan täysin viimeistelty, jolloin kulmienkin täytyy olla – niin silloin yleensä käytän myös tätä tuomaan kulmiin syvyyttä mitä pelkällä kynällä ei saa.

Onko Gimme Brow teille tuttu?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.