makeup

Benefit Brow Contour Pro 4-in-1 – kulmat kuntoon yhdellä kynällä

Jokainen 90-luvulla koulussa ollut lapsi varmaan muistaa moniväriset kuulakärkikynät, joista tämä kulmakarvakynä on ottanut mallia. Ja kuten niissäkin kynissä – et saa kerralla painettua kaikkia värejä alas. Kuka ei muka testannut sitäkin mahdollisuutta?

Mutta miten tekniikka toimii tällaisessa kulmakarvakynässä ja saako yhdellä kynällä kunnolliset kulmakarvat?

Hyvä kysymys. Ensinnäkin voin vastata että kyllä ja ei. Miksi ei? Koska kynästä puuttuu harja toisesta päästä ja itse ainakin omistan sen verran pidemmät karvat, että niitä tarvii kammata paikoilleen. Ja toiseksi tarvitsen myös geeliä niiden pitämiseen paikoillaan. Mutta loppu sitten hoituukin tällä kynällä, yhdellä pienellä poikkeuksella – se selviää myöhemmin.

benefit brow contour pro

Itse ostin Benefit Brow Contour Pro -kynän sävyssä 01 Blonde – Light. Itse kulmakarvoille tämä sävy on todella hyvä – tummempaa käytän kulmien häntään sekä alas, vaaleampaa eteen ja häivytän sillä tumman päälle hieman.

Mutta sitten se mutta. Definer-sävy – eli siis peitesävy – on jopa tässä vaaleimmassa liian tumma iholleni. Sävyä on myös hieman vaikea häivyttää ja itsestäni se sekä highlighter sävy levitettäessä kasaantuvat ikävästi – itse tuote on liian vahamaista ja kuivahtaa nopeasti iholla. Samoin highlighter-sävy on aavistuksen liian tumma, mutta heijastavuuden ansiosta menee – yleensä kuitenkin laitan vielä päälle puuterista korostustuotetta, sillä se tarrautuu hyvin tuohon pohjaan.

benefit brow contour pro

Kynää on myös hieman outoa käyttää alkuun, kun on tottunut ohuisiin kyniin, sillä välillä tuntuu, ettei näe omia kulmiaan, kun isompi kynä on tiellä. Itse tuote on ohut ja koostumus taattua Benefit-laatua, mutta tämä tarvitsee hieman harjoittelua, ennen kuin saa tarkkaa jälkeä.

Tämä kestää kulmissa tosi hyvin koko päivän ja vesisadettakin, uimaan en ole tämän kanssa lähtenyt ja koska poistan meikin aina öljyllä niin tämän saa hyvin poistettua.

benefit brow contour pro light
Tässä kulmissa kaikkia kynän tuotteita – huomaa hyvin tummuuden kulmien ympärillä

Kynä on varmasti hyvä heille, jotka oikeasti korjaavat kulmiaan kynän käytön jälkeen esim. peitepuikolla tai haluavat käyttää kahta eri sävyä. Muille tämä on ehkä turha – itse pärjään kyllä kanssa vain yhdellä sävyllä. Harjan puuttumisen takia ainakin matkalle pitää ottaa sellainen erikseen ja koska tämä on aika kookas, niin matkakaveriksi tämä ei ole ideaalisin.

Tämä on siis enemmän Insta-kulmien tekemiseen, vaikka saahan tällä myös luonnollista jälkeä. Itse en tätä käytä työaamuisin, sillä se vie enemmän aikaa kuin vain yhden kynän käyttö – enkä halua kuluttaa tästä yhtä sävyä loppuun ennen muita. Kun yksi sävy on kulunut loppuun, niin sitähän ei uusita vaan joudut ostamaan koko kynän uudestaan.

benefit brow contour pro
Tässä kulmaluulla myös korostuspuuteria kynän päällä

Käytän tämän kyllä mielelläni loppuun, mutta en tule ostamaan uutta – jos Benefit ei tuo Blonde-Fair -kynää markkinoille.

Oliko teillä monivärikynä lapsena?

2 Comments

  • Gingerbiscuit

    Kiva ja rehellinen postaus 🙂 Olen vähän salaa haaveillut tästä tuotteesta, mutta odottanut juuri näitä realistisia postauksia youtube-videoiden sijaan. Erikoista, että noinkin vaaleassa sävyssä tuo korostusväri ei ole tuon vaaleampi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.