makeup,  tools

beautyblender ja solid blendercleanser

Ostin I Love Me -messuilta ensimmäisen beautyblenderini – ihan alkuperäisessä pinkissä värissä – ja sen mukana tuli solid blendercleanser. Minulla kesti hieman aikaa saada nämä ihan oikeasti käyttöön, mutta nyt kun beautyblenderiä on tullut käytettyä päivittäin parin viikon ajan ja solid blendercleanser pääsi pesemään kaikki siveltimeni sekä sieneni, niin nyt olisi aika jotain näistä kertoakin.

beautyblender on kananmunan muotoinen ja sileähkön tuntuinen sieni, mutta eroaa kuitenkin normaaleista meikkisienistä, sillä tämä ei ole liukas. Kuivana sieni on kovahkon tuntuinen, mutta veden alla imee itseensä vettä, jolloin koko tuplaantuu. Itse kuivaan sienen vielä puristmalla sitä pyyhkeen välissä, jotta siihen ei jäisi liikaa kosteutta.

Tällä on kyllä aivan ihana levittää vähänkin jämäkät meikkivoiteet, sillä veden kanssa sekoittuessa niistä tulee juoksevampia. Ohuet taas voivat menettää liikaa pigmenttiä sieneen. Huomasin, että tämä kyllä imee aika paljon meikkivoidetta itseensä levitysvaiheessa. Sen huomaa varsinkin, kun beautyblenderin pesee meikkivoiteen levityksen jälkeen. Mutta jos ei halua täysin peittävää ja mattaa pintaa, niin tämä on siihen hyvä. Itse käytän tätä oikeastaan päivittäin ja vaikka tämä imee meikki- tai peitevoidetta itseensä, ei se kuitenkaan ole estänyt sitä, että saisin finnit jne. piiloon.

Jos haluaisin todella peittävän tuloksen, niin käyttäisin siihen kyllä sivellintä.

blendercleanserin käyttöönotto kesti, sillä pesin oman beautyblenderini ihan vain normaalilla käsisaippualla, joka meillä on yläkerran lavuaarin vieressä. Puhdasta silläkin tuli. Normaalisti siveltimien puhdistukseen käytän marseille-saippuaa ja täytyy myöntää, että en juuri huomannut mitään eroa blendercleanserin ja marseille-saippuan välissä. Varsinkin meikkivoidetta sisältävät siveltimet sai aika monta kertaa pyörittää saipuassa ja vedessä, ennen kuin niistä tuli puhtaita.

Jos oma beautyblender on hakusessa, niin kannattaa katsastaa vaikka eleven.fi:n valikoima beautyblendereistä. Varsinkin pienet vihreät micro-sienet kiehtovat. Itselläni löytyy varastoista myös punainen red.carpet. eleven.fi:n valikoimasta löytyvistä blotterazzeista tulee oma postauksena myöhemmin, kunhan olen päässyt niitä testaamaan. Yksi erittäin mielenkiintoinen tuote katsastaa!

Onko beautyblender teille tuttu?

red.carpet saatu blogin kautta
Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.