shopping

BeautyBayn tilaus ja pienet Helsinki-ostokset

Sanonpa vaan, että kyllä sitä BeautyBayn tilausta on odotettukin. Tein tilauksen huhtikuun puolella, joten tämän summa on osa huhtikuun järjetöntä tuhlausta. Onneksi tämä saapui lopultakin, sillä edellisenä iltana olin käyttänyt yösilmänympärysvoiteestani viimeiset tipat – nyt sain Verson käyttöön!

Verson silmänympärysvoiteen lisäksi ostin ihan pelkästään purkin takia LadyKinin Vanpir Dark Repairing Water Maskin. Vähänkö on söpö purkki! Tästä yönaamiosta/-voiteesta on pakko kirjoittaa lähiaikoina, sillä tässä on hieman outo konsepti muutenkin – kyllä korealaiset vain osaavat.

Näiden lisäksi ostin yhdet silmänympärysnaamiot sekä sain Roloxin Lift -naamiosta näytteen kaupan päälle. Tati on tuota Roloxinia kehunut, joten kiva päästä kokeilemaan.

Kävin hieman ostoksilla Helsingissä – siis mähän olen siellä joka päivä, mutta nyt oli aikaa töiden jälkeen jäädäkin vähäksi aikaa – ja suuntasin Stockmannille. MACiltä ei oikein mikään pistänyt silmään, joten päätin kokeilla kahta jo pidempään ostoslistalla ollutta tuotetta – Strobe Cream ja Charged Water Skin Hydrating Mist.

Kiehl’siltä nappasin toisen uusista naamioista – Pollutant Defending kuulosti (ja tuoksui) kiinnostavammalta, joten tästä lisää, kunhan olen päässyt kokeilemaan.

Kicksissä oli taas Batistet alennuksessa, joten mukaan lähti Tropical (lemppari!) ja Marrakech -tuoksuiset kuivashampoot.

Olen nyt huomattavasti keskittynyt enemmän – vaihteeksi – ihonhoitoon, uudet meikit ovat vähän blaah tällä hetkellä. Käytän myös mieluummin enemmän rahaa ihonhoitoon kuin meikkeihin, sillä turha ostaa kalliita meikkejä, jos iho ei ole kunnossa. Niin paitsi, tein juuri tilauksen Beautylishille – parista meikistä. Näistä sitten, kunhan joskus ison meren toiselta puolelta tänne saapuvat.

Mitäs olette ostelleet lähiaikoina?

6 Comments

 • Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Itselläni tarttui myös Helsingin reissulla Kicksistä Batistea mukaan, Marrakech on ehkä aavistuksen liian mausteinen minun makuuni, mutta toisena mukaan tarttunut Floral sen sijaan miellyttää nenääni 😀 Tuo Tropical minulta jo kotoa löytyykin – ei vissiin ihan heti tarvitse kuivashampoota olla ostamassa kun noita jemmoja vilkaisee 😀

 • JonnaH.

  Mä olen ostellut ehkä yllättäenkin kesämekkoja, toivottavasti se kesä nyt sitten tulee. Olinkin tässä etten yli vuoteen ostanut vaatteen vaatetta, joten ehkä oli jo aikakin. 😀

  Kiehl`sin naamio on ihanan puhdistava, oma iho ei sitä kolmea yötä viikossa kestänyt, mutta laittelen kerran viikossa niin iho pysyy mukavan puhtaana.

 • Salka

  Kiehl’sin naamio kiinnostaa, luulen sen olevan iholleni oikein toimivan 🙂 Ja tuo Verson sy.voide kiinnostaa myös ihan kympillä!

  Mä olen ostellut hiusjuttuja ja muutamia vaatteita kesää ajatellen-leveälierinen olkihattu saa luvan tuoda lisäsuojaa auringolta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.