skincare

Banila Co. Clean It Zero

Sisältää affiliate-linkkejä

Cliniquen Take The Day Off Balmin loppumisen jälkeen lähdin testaamaan itselleni täysin uutta – mutta erittäin hypetettyä – korealaista puhdistusbalmia, Banila Co.:n Clean It Zeroa. Ja nyt parin viikon käytön jälkeen osaan sanoa tarkemmin mielipiteeni tuotteesta – ja verrata sitä Cliniquen suosikkiini.

Itse tykkään ohuista puhdistusöljyistä sekä balmeista – eli tämän takia esim. Emma Hardien Moringa ei ollut minua varten, sillä se ei lämmennyt iholla ohueksi öljyksi, vaan jäi paksummaksi. Olen kuullut, että varsinkin osa kuivaihoisista tykkää paksummista öljyistä ja balmeista, mutta omasta mielestäni ne eivät poista vedenkestävää meikkiä yhtä tehokkaasti kuin ohuemmat.

banila co clean it zero old

Cliniquen Take The Day Off Balm sulaa iholla ohueksi öljyksi, ja onnekseni niin tekee myös tämä Banila Co.:n alkuperäinen Clean It Zero. Tätä on saatavilla myös herkälle iholle tarkoitettua versiota, mutta itse en tiedä kuinka paljon se eroaa tästä. Ja nyt tuli myös ongelmaksi se, että tämä alkuperäinenkin on saanut uuden version – eli sitä on “paranneltu”. Uuden formulan sulamispistettä on muutettu niin, ettei se sula kesän lämmössä pakkaukseensa – itse huomasin näin helteillä, että balmi oli juoksevampaa kuin viileämpinä päivinä. En ole itse testannut uutta formulaa, joten en voi sanoa onko se muuttunut paremmaksi vai huonommaksi. Itse ainakin toivon, ettei sitä olisi ihan hirveästi muuteltu erilaiseksi, sillä se on hyvä juuri näin.

banila co clean it zero old

Itse purkissa tulee mukana myös muovinen kaavin, jotta balmia ei tarvitse turhaan lämmittää työntämällä omia sormia sinne. Sekä kaavin että purkki jää kyllä vähän tahmeaksi, koska itse en ainakaan huuhtele kaavinta käytön jälkeen kuumalla vedellä ja saippualla.

banila co clean it zero old

Banila Co.:ta ei saa Suomesta, mutta omani tilasin eBaysta ja ainakin iHerbistä tätä saa tällä hetkellä noin 15 dollarin hintaan. Tämä on siis melkein tuplasti halvempi kuin Cliniquen puhdistusbalmi, mutta tietysti vaikeammin saatavilla. Luulen, että itsen jatkan Cliniquen kanssa, jos ei jostain muusta syystä tule tehtyä tilausta esim. iHerbiin. Jos tätä olisi helpommin saatavilla – eikä uusi formula eroaisi ainakaan huonompaan suuntaan – niin ostaisin luultavasti tätä ainakin välillä.

Mikä tuotetta te suositte meikin poistoon?

One Comment

  • Kirsi

    Mulla on tuo Banila just käytössä, seuraavana kaapissa odottaa Clinique. Ostin sen Gran Canarialta hintaan 17,90, joten jos sinne suuntaan tulee käyntiä niin kannattaa hamstrata ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.