makeup

Babydoll-ripset

YSL:n Volume Effet Faux Cils on yksi ehdottomista lempiripsareistani ja päätin kokeilla myös sarjan Babydoll-versiota. Ostin omani L’Orealin ystävämyynneistä, jolloin hinta ei tuntunut enää niin pahalta. Myös sävy Rock Ultra-Noir kuulosti erittäin hyvältä – mattaisen musta.

oobd_ysl_volume_effet_cils_babydoll_1

Nämä YSL:n ripsareiden tuubit ovat aivan ihania – paksuja ja kultaisia. Pakkaus on todellakin laadukas ja kaunis.

oobd_ysl_volume_effet_cils_babydoll_2

oobd_ysl_volume_effet_cils_babydoll_3

Babydoll-version harja on muovia/kumia ja sillä on kaksi patenttia, kun taas alkuperäisessä harja on normaalista harjaksista tehty. Veikkaan, että itse ripsarimassassa ei hirveästi eroa ole. Yleensäkin ripsareissa eron tuo harja – joskus koostumus voi olla joko liian kuivaa tai liian märkää.

Koostumus oli tässä alkuun aika märkä, mutta se kuivahti nopeasti paksummaksi – ei kuitenkaan liian kuivaksi. Alkuun märällä massalla sain tällä liian paljon tuotetta ripsiin kerralla, jolloin ripset liimaantuivat yhteen ja niitä oli vaikea erottaa muovisella harjalla. Kun koostumus oli hieman kuivahtanut, alkoivat ripsetkin näyttää paremmilta.

oobd_ysl_volume_effet_cils_babydoll_5

Tämä ei tahriinnu tai rapise pois ripsistä, mikä on ehdottomasti plussaa, sillä minulla yleensä jo vedenkestävätkin tahriintuvat ulkonurkasta luomen alle, jos minulla on vähänkin rasvaisempaa meikkiä. Tämä lupaa erotella ripset, mutta mielestäni alkuperäinen Volume Effet Faux Cils tekee siinä parempaa työtä. Tämä kyllä värjää lyhyetkin ripset, mutta itse kyllä aion seuraavaksi ostaa ihan normaalin version.

Tämä oli hyvä, muttei alkuperäisen veroinen omilla lyhyillä ja harvoilla ripsilläni.

Onko teillä kokemusta YSLin ripsareista?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.