makeup

Avon mark.

Avon on tänään lanseerannut uuden meikkibrändin nimeltä Avon mark. Suomen markkinoille. Sain itse testiin Avonilta muutamia tuotteita ja kiinnostuksesta päätin testata niitä, sillä pakkaukset olivat kivan yksinkertaisia, mutta kuitenkin taiteellisia sekä tuotteet näyttivät lupaavilta.

Avon mark.:n tarkoitus on antaa eväät toteuttaa rohkeita meikkilookeja. Mark. tarjoaa monipuolisesti erilaisia meikkejä ja luultavasti jokainen löytää valikoimasta jotain itselleen sopivaa.

Itse sain testiin Nude Matte -meikkivoiteen, Spectralash-ripsivärin, Artist Gel Longwear Eyelinerin, Mega Effects Liquid Eyeliner (tämä minulta löytyi jo, on ollut Avonin normaalissa valikoimassa), Plump It -huulipunan sekä Plump It -huulikiillon.

avon_mark

Mega Effects -rajauskynä ei kuulunut viime testaamisella suosikkeihini, sillä siinä on tussimainen (viisto ja huopainen) pää, jolla oli minun vaikea saada tarkkaa rajausta. Tämä voi kuitenkin sopia jollekulle teistä. Koostumus on vettä hylkivä ja pitkäkestoinen.

Nude Matte -meikkivoide tuli minulle sävyssä Bright Quartz, joka oli aivan liian tumma. Niinpä testasin sen valkoiseen meikkivoiteeseen sekoitettuna. Tämä on kuitenkin vaalein sävy eli kalmakasvot älkööt vaivautuko. Nude Matte on helposti kerrostettava meikkivoide, joka tasoittaa ihon pintaa jo kivasti yhdellä kerroksella. Ei kuitenkaan tee ihosta liian pakkeloitua. Nude Matte ei omalla ihollani muuttunut puuteriseksi, kuten tuotteen infossa lukee, mutta koska puuteroin joka tapauksessa ihon, niin siinä ei ollut ongelmaa. Kesti hyvin 8 tuntia ihollani.

Silmiin käytin Artist Gel Longwear -rajauskynää sävyssä Tropical Teal. Kynä on pehmeä ja todella pigmenttinen. Sitä oli helppo häivyttää, mutta se asettui paikoilleen ja pysyi siinä. Vetistävät silmäni saivat vähän päivän mittaan rajauksen haalenemaan, mutta se ei missään vaiheessa valunut.

Spectralash-ripsiväri oli näistä oudoin. Siinä on kolme eri volyymitasoa. Itse huomasin, että kiekon vääntäminen suurentaa aukkoa, joka ottaa liiat ripsivärit pois. Kolmosella aukko oli isoin eli itse harjaan jäi eniten massaa. En kuitenkaan ihan järisyttävää eroa huomannut ripsissä 1-3 tasoilla. Ihan hyvä ripsiväri, ei tuhriintunut, varissut tai levinnyt päivän mittaan – ja testipäivänä satoi vielä luntakin.

Plump It -huulipuna sisältää retinolia, joka oli vähän outo ainesosa mielestäni huulipunaan, mutta miksipäs ei.  Retinolin lisäksi huulipuna sisältää kofeiinia, kollageenia sekä granaatti- ja jojobaöljyjä. Sain tästä testiin sävyn Plumping Plum, joka kiva pinkkiin taittava violetti. Oikein kaunis ja tuntui hyvältä huulilla.

avon_mark
Meikkivoide, rajauskynä, huulipuna sekä ripsiväri naamalla. (Hiukset ovat märät, eivät rasvaiset)

Plump It -huulikiilto sisältää A-, C- ja E-vitamiineja, mutta en tiedä mitä tässä oli, joka oikeasti kirveli huulilla. Siis sellaisella tavalla, että huulet voisivat muuttua punaisemmiksi ja näyttää täyteläisemmiltä. En kylläkään omissa huulissani huomannut eroa. Pink Pout -sävy on huulilla aika paljon väritön, jossa on vähän helmiäistä. Ei yhtään tahmea huulikiilto, josta plussaa.

Käyttöön jää ehdottomasti Artist Gel Longwear -kynä, huulipuna, huulikiilto ja ripsiväri. Nestemäinen rajauskynä sekä meikkivoide saavat paremmat kodit – kynä sen takia, etten tarvitse kahta ja meikkivoide väärän värin takia. Mikään tuotteista ei ollut huono, eikä sellaisia tuotteita juuri olekaan, on vain erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita.

Avon mark. tuotteet ovat saatavilla nyt Avonin verkkokaupasta!

Kiinnostaako Avon ja tämä uusi meikkibrändi?

Tuotteet saatu PR-näytteinä

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.