Uncategorized

Avon Life by Kenzo Takada

Sain ihanan yllätyksen alkuviikosta, kun Avonin tänään julkaistava, Kenzo Takadan kanssa yhteistyössä tehty, Life-tuoksu tipahti postilaatikkoon. Olin tästä jo etukäteen jotain lukenutkin, sillä Minna oli käymässä tuoksun julkistamistilaisuudessa Varsovassa.

Life on orientaalinen kukkaistuoksu ja aika kevyt sellainen. Minulle tuli vähän sellainen olo, että tämä olisi pitänyt julkaista keväällä, sillä tämä on ehdottomasti eniten – nimensä ja tuoksunsa puolesta – kevättuoksu. Itse kyllä käytän tuoksuja ympäri vuoden ihan nätisti sekaisin.

Päänuotteina tuoksussa on sitrushedelmät, punainen omena, lumme sekä vihreä tee. Keskinuotteina ihanat kukkaset – kirsikankukka, pioni sekä tuoksuorvokki. Viimeisenä esiin tulee iiris, patsuli ja ambrette.

Kaiken kaikkiaan siis aika raikas, mutta tasapainoisen kukkainen. Itse en ole kukkaistuoksujen suurin ystävä, mutta tässä on myös kivaa kirpeyttä sekä ambretten ja patsulin tuomaa myskisyyttä ja puista tuoksua, joten tuoksu ei tunnu liian kevyeltä. Itse haistan pionin ensimmäisenä tosi selvästi, mikä ei ole yhtään huono asia, sillä pioni tuoksuu ihanalta.

Tämä jää omaan kokoelmaani, olen jo sitä tässä muutaman päivän verran tuoksutellut ja erittäin hyvä päivätuoksu kyseessä. Tämä ei kyllä ihan kestä koko työpäivää, mutta en sitä odottanutkaan. Travaloon vain mukaan, niin voi lisätä ennen iltarientoihin lähtemistä.

Lifesta on oma versionsa myös miehille.

Kiinnostuitteko? Onko Avonin tuoksuista löytynyt teille vielä suosikkia?

Tuoksu saatu pr-näytteenä

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.