makeup

AVON #bereMARKable by Karkkipäivä + arvonta!

Sain viestin Avonilta, että he lähettävät minulle Karkkipäivän kanssa yhteistyössä tehdyn #bereMARKable -boxin, joka oli ihana yllätys! Olen Sannin kirjoituksen boxista lukenut.

Boxissa on Avonin Mark-tuotteita 101 euron edestä ja laatikon hinta on 39 euroa. Jos kiinnostaa, niin kannattaa käydä nopeasti nappaamassa yksi itselleen. Ja Sannin postaus kannattaa lukea, sillä siinä kerrotaan miksi juuri kyseiset tuotteet päätyivät boxiin.

Tämä laatikko on aivan ihana! Mustavalkoista chevronia, mustassa silkkipaperissa ja sisällä pinkkiä paperisilppua. Todellakin tyylikäs!

avon_beremarkable_by_karkkipaiva

avon_beremarkable_by_karkkipaiva

Itseäni boxissa kiinnostavat eniten huulipuna sekä poskipuna. Poskipunia en ole vielä päässyt Mark-sarjasta testaamaankaan ja huulipunan sävy näyttää tosi kivalta murretulta vadelmalta.

Ennestään omistan jo rajauskynän ja luomivärin. JA koska omistan aika paljon erilaisia Avonin tuotteita, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet käyttämättä (esim. sävy ei ole minua), niin ajattelin arpoa jollekulle teistä pienen Avon-paketin. Tämä ei ole sponsoroitu postaus, vaan olen saanut tuotteet PR-näytteinä, mutten olekaan päässyt niitä kaikkia testaamaan ja luultavasti en tulekaan.

avon_beremarkable_by_karkkipaiva

ARVONTA

Paketissa on: Nude Matte -meikkivoide sävyssä Nude, Big Colour Shadowstick sävyssä Vanilla, CC Cream sävyssä Nude, Full Cover Cream Concealer sävyssä Medium, 18hr Artist Eyeshadow Inks sävyssä Lasting Lilac, Mega Effects Liquid Liner sävyssä Black, Skinny Precision Longwear Eyeliner sävyssä Boldest Black sekä Big & Daring -ripsiväri sävyssä Black.

SÄÄNNÖT

Jätä kommentti, jossa kerrot mikä Avonin tuote (mistä tahansa tuoteryhmästä) on ollut oma suosikkisi – tai mitä haluaisit eniten kokeilla.

Arvonta on avoinna su 24.9. klo 23:59 asti ja maanantaina 25.9. arvon voittajan random.orgin avulla. Jätäthän alle sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinut kiinni. Odotan vastausta viestiin vain 24h ja sitten arvon uuden voittajan, jotta paketti pääsee mahdollisimman pian matkaan.

Onnea kaikille arvontaan!

Tuotteet ja boxi saatu PR-näytteinä

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.