makeup

Auttakee?

Olen kokeillut nyt muutaman kerran Everyday Mineralsin mattameikkipohjaa ja se näyttää aivan ihanan luonnolliselta mun iholla heti laiton jälkeen. Tämä ei ole musta ihan täysin matta, sillä iho jää terveen näköiseksi eikä täysin matatuksi.

Ja muuten se tasapäinen on kabuki on ihan ehdoton tämän pohjan kanssa – ihanan pehmeä. Suosittelen!

Ja vaikka purkista on täysinäisenä saada mitään ulos, niin tähänkin keksin keinon, nimittäin otan vain shifterin pois ja siitä sitten siirrän tuotetta kanteen, jonka kautta saan tuotteen kasvoilla. Kunhan tätä kuluu, niin sekin asia ratkeaa itsekseen.

Mutta se ongelma? Aika nopeasti käytön jälkeen naamani näyttää tältä.

Jos joku kohta vähänkin hikoilee tai siihen kosketaan, niin tämä lähtee ihan kokonaan siitä kohtaan ja jättää ihan hirveän näköiset reunat sen ympärille. Ja siis tähän ei tarvita edes tuntia. Mä haluaisin lopultakin löytää mineraalipohjan, joka oikeasti toimii mun iholla. Tämä näyttää ihanalta heti laitettuna, joten tämä voisi muuten olla se, mutta en kyllä pysty menemään minnekään, jos näyttää tältä hetken päästä.

Kenelläkään mitään vinkkiä? Toimiiko joku pohjustaja rasvaisella iholla tämän kanssa? Pitäisikö vain antaa olla? Help me!!!

Tuote saatu blogin kautta

6 Comments

 • Mia

  Oletko kokeillut Idunia? Mulla ei ole kokemusta kuin siitä, Baremineralsista ja Zuiin meikkipuuterista. Ennen aknekuuriani vain Idun oli ainoa,joka toimi. Zuii meni heti ihan mössöksi naamalla eikä Bareminerals juuri paremmin pysynyt.
  Nyt kun aknekuuria oon syönyt kohta 8kk, iho on sen verran kuiva, että pysyy Zuii mutta bm: a en ole muistanut kokeilla. Idun on pysynyt vakkari meikkinäni, kun nestemäiset ei ton kuivuuden takia sovi 😀

  • Henna / One of Beauty's Daughters

   En ole kokeillut Idunia. BareMinerals pysyy mulla kanssa yhtä huonosti, ehkä paremmin pysyi jopa Meow Cosmeticsin meikkipuuteri, mutta sekään ei hyvin. Mulla taas nestemäiset pysyy tosi hyvin – tietysti jos tosi rasvaisella päällä iho, niin nekin alkavat erottua.

 • Sissi

  Mä olen yrittänyt kovasti ystävystyä mineraalipohjien kanssa, koska uskon, että ne on iholle hyväksi mutta ei tahdo onnistua. En vaan osaa! Tai siis vaikka laitan pohjustajan ja jopa ohuelti esim. BB-voidetta niin silti jokainen ihohuokonen jää näkymään, eli ne ei tasota samalla tavalla kuin voidemaiset tuotteet. Harmittaa, koska haluaisin tykätä näistä mutta ilmeisesti mun iho vaan on liian …jotain ja nää toimisi paremmin siloisemmalla iholla:/

 • Salka

  Onpas ikävä reaktio 🙁 Ootko kokeillut levittää mineraalipohjan päälle vielä puuterin? Toinen kikka voisi olla se, että kevyesti puuteroi kasvot ennen mineraalipohjan levitystä. Oletko kokeillut kiinnittää pohjaa meikinkiinnityssuihkeella?

  Mulla itselläni kyllä mineraalipohjat pysyvät hyvin kasvoilla, iltaa kohden toki ihon rasvat puskevat läpi. En yleensä laita alle primeria, nyt voisinkin uteliaisuuttani kokeilla miten Dermalogican primeri toimii mineraalipohjan kanssa-ainakin tuota yhdistelmää on hehkutettu!

 • Pauliina

  Ihan samat ongelmat mulla. Kaikki liejuuntuu tunnissa . Kaikki mahdolliset merkit kokeiltu primereiden kanssa ja ilman, puuteria alla ja päällä ja vähän suihkeitakin. Aivan sama, ei kestä. Kokeiltu eri jenkkimerkkejä mm. Faerie organics ja Lumiere jne. Viimeisin tilaus Ruotsin Tikei. Taidan myöntää tappioni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.