body

Aurinkosuojatuotteet vartalolle

Koska kesä on täällä – osa meni jo näköjään – niin erittäin ajankohtainen aihe on UV-valon haitoilta suojautuminen. Olen jakanut aurinkotuotearvostelut kolmeen postaukseen – aurinkosuojavoiteet kasvoilla, aurinkosuojavoiteet vartalolle ja auringonoton jälkeen.

Vartalolle on myynnissä monenlaisia aurinkosuojatuotteita – suihkeita, nestemäisiä, paksuja rasvoja, vedenkestävää, hiekkaa hylkivää jne. jne. jne. Tässä pieni läpikatsaus mitä kaikkea sieltä voikaan löytyä.

oobd_aurinkovoiteet_vartalolle_sunscreen_for_body_

Kosteuttava: Itse olen käyttänyt viime kesänä – eli roskiin lähtee, vaikka ihana onkin – Hawaiian Tropic Silk Hydration -aurinkovoidetta, jossa on suojakerroin 50. Tämä on todella kevyt ja kosteuttava aurinkovoide vartalolle ja tuoksu on IHANA! Tiare-kukka ja kookos, mmm-mmm. Voi olla, että käyn ostamassa tätä uuden pullon täksi kesäksi, koska haluan.

Uimarannalle: La Roche-Posayn Anthelios XL -sarjan Ultra-Light aurinkovoidesuihke on todella nopea levittää ja 50+ suojakertoimella suojaa erittäin aurinkoherkkää ihoa. Itse en ihan täysin samaistu ultra-light -väitteeseen, mutta kyllä tämä tarpeeksi nopeasti imeytyy eikä jätä valkoista pintaa ihoon. Erittäin vettä hylkivä koostumus sopii myös uimarannalle mukaan ja suihkeen ansiosta tätä on nopea lisätä.

Viilentämään oloa: Avonin Sun+ -sarjan vartalolle tarkoitettu Fresh Protection SPF 30 tuoksuu raikkaalle ja tuntuu kosteuttavalta sekä hieman viilentävältä iholla. Tämäkin on erittäin vettä hylkivä ja imeytyy suht nopeasti. Sopii hyvin kuumottavalle iholle viilentävän tunteen takia.

Märälle iholle: Vichy Idéal Soleil -sarjan Ultra-melting milk-gel for wet or dry skin on aika pitkä nimi tuotteelle. Nimestäkin päätellen tämä on koostumukseltaan erittäin kevyttä ja imeytyy nopeasti. Tämä kestää uimista ja tätä voi lisätä myös märälle iholle. Tämä on ihan ehdoton uimarannalle tai maauimalaan!

Hikitreeneihin: Toinen viime kesän hiteistä minulle oli Garnierin Ambre Solaire UV Sport, joka kestää sekä hien että vettä. Tämä oli aika ehdoton lenkille! Tässä on ponnekaasulla toimiva pumppu, joten tuotteen annostelu käy hetkessä. Suihke myös viilentää ihoa. Tätäkin on saatava lisää!

Lapsille hiekkaleikkeihin: Oriflamen Sun Zone Sand Repellent Body Spray sisältää suojakertoimen 50. Suihke on hienojakoinen ja helppo levittää. Tuotteessa on todella kevyt koostumus ja se kuivahtaa hetkessä. Tähän ei hiekka tartu, joten tämä on hyvä lapsille, jotka tykkäävät leikkiä hiekassa – tai miksei itsellesikin, jos vietät aikaa esimerkiksi uimarannalla.

oobd_sunscreen_heart_daughter_

Mikä on teidän lempivartaloaurinkorasva?

Osa tuotteista saatu blogin kautta

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.