body,  makeup,  skincare

Asos Beauty Calendar 2017 – päivät 7-13

Näiden päivien aikana tuli todella laajasti kaikkea erilaista – ja yksi tuote, jota en todellakaan aio testata. Voitte jo etukäteen arvailla millainen tuote on kyseessä, mutta käydään läpi tulleet tuotteet (jos en ihan päiväjärjestystä muista, niin sori!).

Asoken kalenterin avaaminen on ollut kivaa ja jokainen päivä löytyy aina myös Instastorystani (@henna.vee) jos kiinnostaa käydä päivittäin katsomassa mitä sieltä oikein tulikaan.

asos beauty calendar 2017 days 7-10

Korresin Santorini Vine -suihkugeeli (40ml) lähtee ihan varmasti jollekin reissulle mukaan. Tuoksu oli aika raikas. RENin Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel (25ml) kiinnostaa kovasti ja aion testata tätä, kunhan joku putsarini loppuu (niitä on auki aivan liian monta). Sitten se tuote, jota EN aio testata, nimittäin St. Tropezin Instant Tan Gloss – en halua hieroa itseeni mitään kiiltoa, kiitos! Eli tämä lähtee jollekulle toiselle testiin. Lottie Londonin Arch Rival -kulmakarvapuuteri kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, joten pakko katsoa täsmääkö väri yhtään.

asos beauty calendar 2017 days 11-13

ThisWorksin Deep Sleep Pillow Spray tuli jo testattua. Salla sanoi tämän haisevan hyttysmyrkylle, mutta itse tykkään mieluummin vetiverin tuoksusta kuin laventelin, eli kelpaa! Rodialin Stem Cell Magic Gel (5ml) vaikuttaa mielenkiintoiselta. Rodial on sellainen merkki, että haluaisin testata enemmänkin – hinta vain on lievä este alkaa testaamaan randomisti tuotteita. Tämän täysikokoisen tuotteen hinta kun on 83 euroa! Ja tähän asti ehkä se kallein tuote eli 111Skinin Gold Brightening Facial Treatment Mask. Näitä myydään 5kpl pakkauksissa hintaan £85 eli mistään halvasta naamiosta ei ole kyse. Todellakin testiin!

Tähän saakka Asoksen kalenteri on ollut todellakin hintansa arvoinen – ja ylikin, kirjaimellisesti. Luulenpa, että ensi vuonnakin aion tämän hankkia.

Kiinnostaako joku näistä erityisesti? Ja onko teillä suosituksia Rodialin tuotteista?

Sisältää affiliate-linkkejä

3 Comments

  • JonnaH.

    Oon seurannut näitä sun Asosin luukkuja ja taitaa olla niin, että tilaan tän ens vuonna itselle. Tosi mielenkiintoinen sisus ja paljon brändejä, joita olen itse halunnut testata, mutta täysikokoisen tuotteetn hankinta summassa on ollut vähän riski.

  • tainav

    Mulla oli viime vuonna ja tänä vuonna tää Asos ja aion ehdottomasti hankkia ensi vuonnakin! Mä tykkään tuosta kiiltovoiteesta,mutta noita this works unisuihkeita en jaksais enää. Tarvin vähän tujumpia myrkkyjä nukkumiseen,.Sitä paitsi olen noita saanut joko 3 tai 4 jostain ja siis huoh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.