makeup,  shopping,  skincare

Asos Beauty Calendar 2017 – päivät 14-25

Nyt on sitten vuoro Asos Beauty Calendar 2017 loppuluukuille sekä yhteenveto koko kalenterista. Sanotaan jo ihan suoraan, että loppupään luukut eivät todellakaan pettäneet!

Luukuista 14-17 tuli kolme huulituotetta – joista kaksi huulirasvoja – sekä yksi kuorintavoide.

asos beauty calendar 2017 days 14-17

Kaikkihan nyt tietää, että olen suuri Carmex-fani, joten en todellakaan pistä pahakseni minttu-Carmexin tuloa. Se löysi heti tiensä olohuoneen laatikosta, josta oeln sitä jo käyttänyt. Cowshedin Lippy Cow sen sijaan oli liian ohutta , joten se lähti eteenpäin. Samoin Nyxin Soft Matte Lip Cream sävyssä Copenhagen, sillä satun jo omistamaan kyseisessä sävyssä tuon huulipunan. Codagen Scrubbing Cream sen sijaan tulee kylläkin käyttöön.

Luukuista 18-20 tuli kaksi todella hyvää tuotetta – ja yksi mikä luultavasti päätyy kierrätyskasaan.

asos beauty calendar 2017 days 18-20

DHC Deep Cleansing Oil on todellakin kulttituote ja testaan mielelläni tuon matkakoon siitä. Omistan jo Alpha-H Liquid Goldin, mutta tämä tulee ehdottomasti käyttöön, kunhan tuo vanha loppuu. Tuote on todellakin upea! Sen sijaan Nude by Naturen irtoaurinkopuuteri näyttää sen verran oranssilta, että ehkä ei tule omalle melkein valkoiselle iholleni käyttöön.

Kuten ehkä huomaatte, niin luukuista 21-25 puuttuu kaksi tuotetta – selitys on hyvä: luukun 24 sisältämä Foreo Luna Play siirtyi heti kalenterin saamisen jälkeen tyttäreni joulukalenteriin ja luukusta 25 tuli 20% alekuponki Asokselle (jossa koodi on heti näkyvillä).

asos beauty calendar 2017 days 21-23

Sen sijaan luukkujen 21-23 sisältö oli mitä parhain. The Ordinaryn täysikokoinen Natural Moisturizing Factors + HA pääsi heti käyttöön, sillä hyaluronihapposeerumini loppui juuri. Oskian Renaissance Maskia kokeilen erittäin mielelläni, sillä saman sarjan kasvojenpesuaine on aivan ihana. Luxie Beautyn Small Tapered Blending Brush 231 pääsee testiin aika nopeasti, sillä koskaan ei ole tarpeeksi häivytyssiveltimiä.

Voin sanoa, että kalenteri on todellakin ollut £55 arvoinen! Ja varsinkin, jos ei olisi vielä omistanut Foreo Lunaa, sillä pelkästään jo sen arvo on kolmisenkymmentä euroa. Tämän lisäksi ihania tuotemerkkejä, kuten Alpha-H:tä, Rodiolia, Oskiaa, The Ordinarya, Nip+Fabia ja 111Skiniä sekä montaa muuta pääsee kokeilemaan. En edes jaksanut laskea kaikkien tuotteiden yhteisarvoa, mutta reippaasti yli tuon kuutisenkymmentä euroa, mitä siitä maksoin. Näillä näkymin tulen ostamaan tämän jo kolmannen kerran ensi vuonna, sen verran on kiva kokeilla tuotteita, joita ei ihan helposti saa Suomen markkinoilta – ainakaan kivenjalkakaupoista.

Olitteko tyytyväisiä omaan joulukalenteriinne?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.