hair,  makeup,  skincare

Asos Beauty Calendar 2017 – päivät 1-6

Tänä vuonna itselläni oli Asos Beauty Calendar, kuten viime vuonnakin. Tänä vuonna en halunnut ostaa toista kalenteria, ihan tarpeeksi kosmetiikkaa ja muuta rojua jo kämpässä. Tänään katsotaan, mitä ensimmäisestä kuudesta luukusta on paljastunut.

Jo ensimmäisen kuuden luukun kohdalla on pakko sanoa, että olen todella onnellinen, että hankin taas Asoksen kalenterin. Tämä on tähän mennessä parempi jo kuin viime vuonna. Olen seurannut muiden LookFantasticin ja elevenin kalentereiden aukaisuja ja edelleen iloinen, etten ostanut noista kumpaakaan.

Päivät 1-3 paljastivat järjestyksessä Starskinin Plumping & Hydrating Lip Mask, Caudalíe Vinosource Moisturizing Sorbet ja Eyeko Skinny Liquid Eyeliner Black.

asos_beauty_calendar

Luukuista 4-6 taas paljastui Pureology Hydrate Shampoo, Smashbox Photo Finish Primer ja Nip+Fab Glycolic Fix Serum.

asos beauty calendar

Siis todellakin tulee kaikki käyttöön/testiin. Eniten olen innoissani huulinaamiosta (haluan todellakin testata!), Nip+Fabin seerumista ja Eyekon rajaustussista. Vähiten ehkä Pureologyn shampoosta, mutta tämä tulee varmasti jollekin matkalle mukaan eli ei se käyttämättä jää. Jään innolla odottamaan mitä muista luukuista tulee.

mini_joulukalenteri

Lapsi sai tänä vuonna minun tekemän joulukalenterin. Tähän mennessä sieltä on paljastunut deodorantti, kasvonaamio, kynsilakka, huulirasva, suklaapatukka ja hiuspinni (sellainen kolmiojuttu Sephorasta).

Onko teillä joulukalenteri ja oletteko olleet tyytyväisiä sisältöön?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.