shopping

Anti-haul – mitä en aio ostaa

Ihana Kimberly Clark aloitti Youtubessa tällaisen Anti-haul – What I’m Not Gonna Buy -sarjan. Youtube, sekä blogit, ovat aika pitkälle erilaisten tuotteiden tyrkytystä lukijoilla – enemmän tai vähemmän. Eihän kukaan meistä tarvitse näitä kosmetiikkatuotteita mitä täällä esittelen, mutta ajattelin, että ehkä kuitenkin aika monen ostospostauksen jälkeen olisi aika tehdä anti-ostopostaus.

Eli siis postauksen ideana on kertoa miksi en ostaisi ko. tuotetta. Jos joku vetää herneet nenään kun oma lempparituote löytyy postauksesta – niin kaivakaa se vain kiltisti pois. Kaikki vaan eivät voi pitää samoista tuotteista ja näihin menevät rahat käyttäisin mieluummin johonkin muuhun – luultavasti silti kosmetiikkaan.

Ensimmäisenä – kuten monella muullakin näitä postauksia tekevällä – oli listalla Pat McGrathin kitit. Järkyttävän hintaisia ja jos haluaa enemmän kuin yhden värin, saa muita tuotteita tuplana – joille ei ehkä ole mitään käyttöä. Juuei.

pat_mcgrath_kit

Naked Heat – tai ihan mikä tahansa muu jo reippaasti ennen lanseerausta hypetetty tuote. Olen nyt ihan lähiaikoina päättänyt, etten enää mene mukaan näihin hypetyksiin vain sen takia, että joku näyttää kivalta. Jos haluan jonkun (varsinkin tuotteen, joka ei ole limited edition – niistä kohta lisää), niin voin hyvin odottaa muutaman kuukauden ja katsoa, että vieläkö oikeasti haluan sellaisen ostaa. Tämä kävi Modern Renaissancen kanssa – vuoden mietin, ja lopulta ostin, koska se vain oli niin ihana. Eli jos oikeasti haluan jonkun, niin jaksan kyllä odottaa.

urban_decay_naked_heat

Limited edition -tuotteet. Jos jostain syystä minulla ei ole jotain tosi hyvää syytä hypätä bandwagoniin, niin en ole ostamassa LE-tuotteita. Niitä on tosi harmi esitellä blogissa sen jälkeen, kun kaikki on myyty jo loppuun. Lähiaikoina on pari ärsyttänyt, ettei tullut ostettua, mutta elän ilman niitäkin. Nämä ärsytykset olivat Marc Jacobs Beautyn Tan-Tastic sekä MACin kesäkokoelman kookostuoksuinen Fix+ (tämä sen takia, koska kookos nyt vain on <3 eikä näitä saa ilman LE-kokoelmia).

Kaiken maailman Harry Potter, merenneito tai whatever-sivellinsetit. En aio maksaa siveltimistä vain ulkonäön takia, vaan haluan oikeasti toimivia siveltimiä. Ja eihän niitä kukaan kuitenkaan näe, koska meikkipöytäni on makuuhuoneessa. Eikä minua työaamuna kiinnosta onko kädessä merenneidon pyrstö vai tylsä musta Sigma.

mermaid_brush_set

Guerlainin meteoriitit. En ymmärrä. Ne mitä olen swatchannut ovat olleet joko tosi blaah tai sitten kimaltelevia. Ei kiinnosta, enkä halua pöydälle yhtään ylimääräistä kivan näköistä purkkia – vain purkin takia.

Jokohan siinä oli taas tämän hetken antiostokset? Sitten ehkä voinkin seuraavassa postauksessa esitellä (aika minimaaliset) Barcelonan ostokset.

Oliko mukana omia suosikkeja tai onko joku näistä myös omalla anti-haul-listallanne?

6 Comments

 • Sissi

  Haa, tää on kiinnostavaa! En mäkään perusta meteoriiteista mutta sen sijaan Heat-paletin ostin koska sävyt on vaan niin mulle sopivat. Eihän sekään tietenkään perustu tarpeeseen, kuten ei moni muukaan meikkiostos mutta….koska voin. Modern Renaissance olisi ollut se toinen vaihtoehto, mutta meidän Kicksiin sitä ei tullut enkä ole muissa nyt käynytkään. Tai sitten The Balmin Nude Beach, mutta se oli taas hankalammin saatava.

 • Kissis

  Haha, omistan monet Meteoriitit, enkä käytä niitä lähes ikinä! Tosin yksiäkään en ole ite ostanut… mutta joo, ihanilta tuoksuvat ja ovat nättejä, mutta vähän tulee käytettyä.

 • Henni

  Noihin limited edition-tuotteisiin on ruvennu palaa käpy ihan täysin.. Enemmän oon muutoinkin alkanut miettimään mitä meikkijuttuja ostan ja viime aikoina satsannut enemmän ihon hoitoon ja kunnon siveltimiin(Wayne Goss). Hyvä postaus, itsekin tulee näitä anti haul- postauksia youtubesta katseltua ja Kimberly Clark on aivan super mahtava tyyppi.

 • Idsu / Huulipunamania-blogi

  Kiva postaus! Näitä turhan vähän näkee vielä suomalaisissa blogeissa, itsekin tällaisen listauksen tein kuukausi-pari sitten blogiin.

  Naked Heat ei jotenkaan puhuttele – tuntuu että vastaavia sävyjä löytyy jo multa. Epäloogisesti ottaisin kuitenkin Colourpopin Yes Pleasen sekä Fem Rosa-paletin hyvinkin mielelläni 😛

 • Niina

  Henkilökohtaisista mieltymyksistä ja sopivuudesta ym. tässä kosmetiikkahommassa(kin) on kyse… Tosin sattuu menemään yksiin täysin nämä sun mainitsemat tällä kertaa 🙂

  Esimerkiksi Naked Heatia olen ihaillut, mutta omalla kohdallani sen hankkimisessa ei tunnu olevan järkeä, mm. siitä syystä että mulla on samaan värimaailmaan kuuluvia luomivärejä joita en ole juurikaan käyttänyt.. 🙂 Guerlainin meteoriitteja mulla ei ole, on kyllä pressattu versio eikä sekään päivittäisessä käytössä, en huomaa mitään kummempaa vaikutusta niin unhottuu ja muitakin viimeistelypuutereita löytyy…

  Anti-haulissa mulla on ollu Lumenen uutuustuotteet viime syksystä lähtien ihan järjestään, tuli nyt mieleen… Enpä edes tiedä miksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.