makeup

Anastasia Sultry-paletti

Sisältää affiliate-linkkejä

Ostin Anastasia Sultry-paletin vähän kuin “vahingossa”. Siis olin katsellut sitä jo pitkään, mutta ajattelin etten sitä oikeasti osta. No, kohta huomaan että se on ostoskorissani ja tarjousten jälkeen hintakin oli tosi hyvä.

Olen käyttänyt tätä palettia jo muutamia kertoja ja se vain on todellakin hyvä paletti – sekä päivä- että iltakäyttöön. Tämä on tarkoitettu hieman tummempiin meikkeihin, mutta itse väännän sillä kyllä helposti kevyemmän työmeikinkin.

Työmeikin suosikeiksi nousivat nopeasti Twig, Birch ja Dystopian. Iltameikkiin nyt löytyy mitä vain, varsinkin musta Noir, ihana Ember ja kimalteleva Cyborg.

Tässä meikissä olen käyttänyt lähinnä Noir, Twig, Teak, Cinder ja Pearl -sävyjä. Luultavasti luomelle kasasin vähän Teakia ja Cinderiä päällekäin.

Itse rakastuin tähän palettiin, kuten jo aikaisin omistamiini Subcultureen ja Modern Renaissanceen. Laatu on yhtä hyvää – ja valitettavasti pigmenttisyyden takia joissain sävyissä erittäin helposti murustuvaa, eli kannattaa olla mattasävyjen kanssa tarkkana!

Anastasian tuotteita saa ostettua Kicksistä ja tämän paletin hinta on 57,40 euroa.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.