makeup

Anastasia Beverly Hills Subculture + pikkujoulumeikki

Sain päähänpinttymän tuossa viikko sitten, että minun on PAKKO saada käsiini Anastasia Beverly Hillsin Subculture-paletti. Niinpä kävin Kicksin sivuilla katsomassa, että missä sitä myydään ja Sellossahan sellainen majaili. Soitin Selloon ja varasin itselleni yhden. Niinpä työpäivän jälkeen ajelin Selloon junalla ja hain paletin. Se on niin ihana!

Ja kyllä, olen katsonut ja lukenut lukemattomia arvosteluja paletista. Tiesin, että tämä pöllyää, niin pöllyää Modern Renaissancekin, eikä tämä todellakaan sovellu aloittelijan käsiin. Tämän sanottuani – tämä ei pöllyä yhtään enempää kuin Modern Renaissance. Enemmänkin ongelma on se, että tämä on todella pigmenttinen ja sävyjen häivytys tarvitsee työtä – ja hyvät välineet. Jos otat vähänkin liian paljon tuotetta ja tunkaiset sen luomelle, niin luultavasti siinä on ja pysyy. Tämän kanssa pitää osata kerrostaa kevyesti sävyjä haluttuun tummuustasoon.

anastasia subculture

anastasia subculture

Subculturen sävymaailma on maanläheisempi kuin Modern Renaissancen – vihreät, keltaiset ja ruskeat sävyt korostuvat tässä hyvin. Ja tämän takia sen ostinkin – tajusin, etten omista juurikaan vihertäviä sävyjä. Ja Destiny puhutteli minua todella!

Hintaa tällä paletilla on 57,40 euroa, joten ei ehkä jokaisen kukkarolle sopiva varsinkin näillä sävyillä. Vaikka saahan näistä ihan neutraalin meikinkin aikaiseksi, esim. Dawn-Mercury-Roxy-Rowdy-sävyillä. Itse paletin pinta on samettinen, kuten Modern Renaissancella.

Koska olin vakaasti päättänyt, että Destinystä tulee minun pikkujoulumeikkini, niin päätin testata sitä etukäteen – meinaan sen saa häivytettyä tosi mutaisen harmahtavaksi. Tässäkin meikissä se häivyttyi liikaa, näyttää harmahtavalta eikä salvianvihertävältä, mikä se kuvauksen mukaan on. Luomen sisänurkassa on Electriciä sekä Urban Decayn -glitterirajausta.

anastasia subculture makeup

anastasia subculture makeup

Oikea pikkujoulumeikki onnistui paremmin, sillä tiesin miten Destinya ja koko palettia tulisi käsitellä niin, että häivytys onnistuisi. Ei tämä kuitenkaan niin paha ensiyritys ollut. Ja meikki on kaunis, ei vain sen sävyinen kuin halusin alunperin.

Ai niin! Olettehan jo tietoisia, että Kicksin verkkokauppa on auki? Sieltä saa tuotteita, mitä ei Suomen Kickseistä saa. Nimittäin ihan kohta tulee postaus omasta Kicks-tilauksestani.

Onko teillä jo Subculture tai näkisittekö itsenne käyttämässä sen sävyjä?

Sisältää affiliate-linkkejä

3 Comments

  • Charming Nails

    Löytyyhän se 🙂 muistan ekan meikin sillä, meni kyllä vähän liikaa enkä saanut häivyteltyä 😀 piti pestä pois. Sen jälkeen olen oppinut ottamaan iisimmin sen kanssa. Kaunis se on kuten tämä sinunkin meikkisi, Destiny on myös mun lempisävyjä 🙂

  • Kiki

    Tosi nätti paletti 😍 ja Kicksin verkkokauppa! VIHDOINKIN 🙏🏻 Jo Malonea piti heti pistää tilaukseen. MACin tulo liikkeisiin ei niin sykähdyttänyt, valikoima oli tosi suppea ja Stockkalta ja Sokkarilta saa kaikki kerralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.