makeup

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Mä olen niin myöhässä mukana tässä hypetysjutussa, mutta pitkän harkinnan ja puntaroinnin jälkeen, ostin itsekin lopulta paljon kehutun Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -paletin.

Tilasin omani BeautyBaysta (nyt näyttää olevan loppuunmyyty, mutta Subculture on sieltä ostettavissa). Hintaa paletilla oli 52,30 euroa. Tilauksen tein 28. kesäkuuta ja 30. kesäkuuta tuli tieto postituksesta. Hain paketin heinäkuun 14. (jolloin siitä tuli myös Instagramiin kuva), mutten muista hainko heti saapumisen jälkeen vai en. Yleensä BeautyBayn paketit voivat seilata Suomeen parikin viikkoa Briteistä.

anastasia_modern_renaissance

Modern Renaissance on todella kaunis paletti. Pinnan vaaleanpunainen samettinen pinta on ihana, mutta voin kuvitella, että ei kauaa pysy hyvänä. Luultavasti Subculturen tummempi sametti pysyy kauniimman näköisenä pidempään. Paletin mukana tulee kaksipäinen sivellin, jota en ole vielä itse edes testannut.

Moni on valittanut, että tästä tulee paljon kick-upia eli siis irtoaa ylimääräistä luomiväriä. Täytyy myöntää, että niin tapahtuu, mutta tämäkin on ihan tekniikkakysymys. Jos tähän tökkäisee pullean häivytyssiveltimen pää edellä, niin varmasti saat puhallella (älä puhalla!) ylimääräistä luomiväriä pois niin paletin pinnalta kuin siveltimestä. Sen sijaan kannattaa ottaa varovaisesti lappeammalla puolella pigmentiä siveltimeen.

anastasia_modern_renaissance

anastasia_modern_renaissance

Koska luomivärit ovat niin pigmenttiset, niin häivyttäminen voi olla vähän taito-(ja väline-)laji. Eli kannattaa aloittaa vaaleammalla värillä ja vähitellen lisätä pigmenttiä. Jos kerralla vedät kunnon pigmentit luomille – siveltimestä riippumatta – niin häivyttäminen voi olla vaikeaa.

Voin siis hyvin kuvitella, miksi moni on valittanut Subculturesta. Sen värit on pressattu kevyemmin ja luomivärit ovat todella pigmenttisiä. Itse en ko. palettia omista, sillä se ei ole minun sävyiseni.

Tässä vielä erittäin epäoriginaalinen meikki tehtynä Modern Renaissancella. Käytetyt sävyt ovat ehdottomia lemppareitani koko paletista – Tempera, Buon Fresco, Love Letter ja Venetian Red. Hieman tummempi meikki samalla paletilla (ja myös yhdellä lempparilla) tehtynä löytyy aikaisemmasta postauksesta.

anastasia_modern_renaissance_red_makeup_huda_beauty_muse

anastasia_modern_renaissance_red_makeup_huda_beauty_muse

Huulilla on Huda Beautyn nestemäinen huulipuna sävyssä Muse. Tästä lisää myöhemmässä postauksessa.

Olen siis erittäin tyytyväinen päätökseeni lopulta ostaa paletti. Jos teiltä puuttuu vielä lämpimien sävyjen paletti, niin ehdottomasti suosittelen tätä.

Löytyykö Modern Renaissance jo teiltä vai oletteko enemmän Subculturen perään?

Sisältää affiliate-linkkejä

6 Comments

  • Mohn

    Ihana meikki! Mulla kanssa samoja lemppareita kyseisestä paletista. Vaikka MR on lämmin paletti niin se ei ole kuitenkaan mikään yltuölämmin mielestäni ja ihastuin siihen toden teolla.

  • PlusMimmi

    Siis aivan ihana silmämeikki! Ostin myös tämän paletin New Yorkin Sephorasta keväällä, mutta en ole vielä ehtinyt muutamaa kiireaamun nopeaa sutaisua lukuunottamatta oikein perehtyä tähän. Ja voin kertoa, että tuohon kiireessä kokeilemiseen tämä ei ollut mikään paras juuri tuon runsaan pigmenttisyytensä vuoksi. 😀 Täytynee kaivaa tämä taas esille ja jatkaa harjoittelua…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.