makeup

Alkuvuoden loppuneet tuotteet vol. 2 – meikinpoisto, meikit

Eli tässä siis toinen osa viime kuukausien loppuneista tuotteista. Tässä on ehkä enemmänkin sellaisia, joiden arvosteluja ehkä enemmänkin haetaan. Aloitetaan siis vaikka niistä meikinpoistoon tarkoitetuista tuotteista.

https://c1.staticflickr.com/9/8892/28543559992_fde2d6ac35_o.jpg

Peppy Galoren Diva -öljy tuli jostain LivBoxista. Tämä oli todella öljyisen tuntuinen iholla ja tätä oli aika huono saada iholta pois. Tuoksu oli ok, mutta valitettavasti vedenkestävää meikkiä oli vaikea saada pois.
They’re Real! -silmämeikinpoistoaineesta on ihan oma arvionsa. Täytyy sanoa siihen korjaus sen verran, että kyllä tällä lopulta sai kaikki meikit pois, mutta se määrä mitä tätä tarvitaan on järkyttävä. En todellakaan suosittele kenellekään näin kallista silmämeikinpoistoainetta.
Sensain puhdistusvoide* on kivan tuntuista iholla ja tällä saa kaiken meikin pois. Kuitenkin tykkäsin Sensain öljystä enemmän.
Garnierin silmämeikinpoistoainetta kuluu, samoin kuin Lumenen. Näitä oikeastaan ostan vuorotellen, tällä hetkellä Lumenea. Oikeastaan riippuu siitä, että onko Lumene tarjouksessa vai ei. Molempi parempi.
Ja ne Pirkan meikinpoistoliinat. Rakkaani mun! Oikeastaan tällä hetkellä käytän näitä lähinnä meikkauksen yhteydessä kun tarvitsee pyyhkiä naamaa tai käsiä, sillä iltaisin puhdistan yleensä misellivedellä meikin pois.

https://c1.staticflickr.com/9/8021/28033358154_14feefa8d0_b.jpg

Ensimmäisenä viimeisenä loppunut tuote eli Anastasia Brow Wiz. Todella hyvä! Tykkään erittäin pienestä ja tarkasta päästä, vaikka tällä kestikin aamuisin kulmien piirtäminen kauemmin. Tällä kuitenkin saa piirretty yksittäiset kulmakarvat paremmin. Tällä hetkellä käytössä Sensai, joten ei tule tätä ihan heti ostettua.
Darling Girlin Skin Botanica -näyte. Tämän ostin täysikokoisena. Pari viikkoa sitten blogissa olikin hehkutus tästä, sillä tämä sai ihoni oikeasti blurratun näköiseksi. En käytä tätä päivisin, vain silloin kun haluan ihon olevan flawless.
Oriflamen Nail Butter on ollut käytössä töissä ja tykkään tästä stick-muotoisesta kosteuttajasta. Nyt on ollut vähän aikaa jo käytössä Diorin aprikoosikynsinauhavoide, joten tätä ei tarvitse ostella. Loppui muuten todella nopeasti!
Nivean Fruity Shine -huulirasva oli go-to-huulirasva aamuisin. Yleensä en heti aamusta vetänyt huulille punaa töihin lähtiessä, vaan tätä. Tällä sai väriä sekä huulet vähän enemmän hoitoa. Hyvä tuote, pitää katsoa onko näitä vielä olemassa!
Too Faced Shadow Insurance loppui ja tällä hetkellä käytössä pitkästä aikaa UDPP. Tämä kesti melkein puolitoista vuotta päivittäisessä käytössä. Ei pitänyt yksinään, kuten ei mikään kokeilemani pohjustaja. Tämän takia käytän pohjustajaa plus MACin Paint Potia vielä näiden päällä. Muuten ei mitään pahaa sanottavaa.
Benefit They’re Real! -ripsari. Todella hyvä ja tykkäsin kumiharjasta. Olen tainnut tämän nimetä vuoden ripsariksi pari kertaa, mutta tänä vuonna se taitaa mennä aivan toiselle brandille – mille? Stay tuned!

https://c1.staticflickr.com/9/8589/28033357384_86b2a36c6a_b.jpg

Wet n Wildin Mega Eyes* kuivahti parissa kuukaudessa tuubiinsa. Värikään ei ole tumman musta, vaan aika läpinäkyvä. En tykännyt!
Sitten KAUHEA kasa huulikiiltoja. Nämä eivät loppuneet, oli vain aika heivata nämä menemään. Mikään ei jäänyt mieleen, muuta kuin Wet n Wildit olivat yllättävän pigmenttisiä. Tick:Tock Cosmeticsin on aivan ihanan värinen, mutta sininen shimmer painui nopeasti pohjaan ja muutenkin kiilto erottui inhottavasti.

Oliko tuttuja tuotteita?

signature_henna

 

* -merkityt tuotteet saatu blogin kautta

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.