body,  hair,  skincare

Alkuvuoden loppuneet tuotteet vol. 1 – suihku, hygienia, kasvojen hoito

Tänään käsittelyssä viimeisen parin kuukauden aikana loppuneet tuotteet. Yleensä kerään pienen kassin täyteen ja sitten tunkaisen koko saaliin kerralla blogiin. Eli minulta ei tulla näkemään loppuneita tuotteita joka kuukausi.

Käydään ensimmäisenä ns. tylsät tuotteet läpi eli siis suihku- ja hygieeniatuotteet.

https://c1.staticflickr.com/9/8824/28033365084_2a3cf161e4_o.jpg

Giletten karvanajogeeli loppui, näitä tulee käytyä läpi. Yleensä vaihtelen millaista geeliä ostan, mutta tämä tuli tuplapakkauksessa ja toinen odottaa kaapissa. Ajaa hommansa, ei ärsytä ihoa.
Eucerinin In-Shower Body Lotion* on ollut ihoni pelastus talvisin. Tätä kun tunkaisee iholle suihkussa, niin ei välttämättä tarvitse edes rasvailla muuta kuin jalkoja. Hieman tylsä tuote, koska ei ole hajustettu, mutta tehot ja hinta kohdallaan. Saa nähdä tuleeko ostettua uutta ja koska, pari muuta erilaista tämän tyylistä tuotetta odottamassa kaapissa.
ACO Shower Cream* appelsiininkukan tuoksussa ei ole ollut hyvä, joten tämä on dumpattu poikaystävän käyttöön. Hän käyttää suihkugeelejä järkyttävää tahtia, niin yleensä kaikki menee.
Avonin Amazonian Treasures vartalonkuorinta oli todella hyvä. Ihana tiheässä rakeita! Lisää tästä Brazilian Acai & Berries -tuoksuisesta kuorinnasta voi lukea vanhasta postauksesta.
Doven deodorantti. Näitä menee! Vaihtelen tuoksua ja purkkia joka kerralla, ettei kainalot totu dödöön tai se ala ärsyttää ihoa.

https://c1.staticflickr.com/9/8649/28366050990_4fda51fac8_o.jpg

Kun Dovea loppui vain yksi niin Garnierin dödöjä jopa kaksi. Näitä on tälläkin hetkellä odottamassa kaapissa. Minulla ei ole ongelmaa – enää – dödöjen pysyvyyden kanssa, joten tykkään ostaa näitä mitkä lepäävät korkillaan.
Colgate Duraphat on reseptillä saatava hammastahna. Pitäisi käydä ostamassa uusi, jotta saisin reiän alut pysäytettyä kunnolla.
The Body Shopin mantelikäsivoide sai aina työkaverin kommentoimaan hyvää tuoksua. Tämä teki tehtävänsä ja imeytyi tarpeeksi nopeasti työkäyttöön. Todella voimakas tuoksu, mutta ei häirinnyt minua.
Olayn silmänympärysvoide on hyvä, mutta talvella tämä ei tuntunut kosteuttavan tarpeeksi. Käytin tätä yötä vasten, joten siinäkin ehkä ongelma, sopisi hyvin meikin alle. Tässä ei ole suojakerrointa, minkä takia en tätä päivisin käyttänyt. Muuksi vuodenajaksi tosi hyvä silmänympärysvoide!
Balmin kookoksentuoksuinen huulirasva. Kului loppuun todella nopeasti ja kosteustehot eivät talvella enää riittäneet. Muuten kivan tuntuinen.
Paula’s Choicen 2% BHA -neste. Tämä on ehdoton silloin kun iho kiukuttelee. Viime aikoina iho on ollut ihan hyvässä kunnossa, joten uutta ei ole tullut hankittua. Tätä tulee ikävä, jos finnejä alkaa taas ilmaantua.
Exuviancen* kasvovesi tuoksui oikeasti piña coladalle, vaikka sen pitäisi tuoksua mangolle tms. Tuntui ihanalta iholla, mutta en tiedä kosteuttiko tämä tai rauhoittiko ihoa ollenkaan. Käytin oikeastaan vain tuoksun takia loppuun.

https://c1.staticflickr.com/9/8662/28034141193_2b222fe252_o.jpg

Näitä väriaineen mukana tulleita hoitoaineita tulee käytettyä loppuun, nyt kun taas pitkästä aikaa värjään hiuksia. Tekee hiuksista todella kiiltävät ja pehmeät.
The Body Shopin karpalon tuoksuinen suihkugeeli loppui alta aika yksikön. Tuoksu oli kiva, mutta ei onneksi tullut ostettua täysikokoista, sillä tämä ei ollut mitenkään ihmeellinen.
KMS Californian* Moist Repair -shampoo tuli käytettyä loppuun lapsella. Tämä on todella hyvää tavaraa, mutta itsellä oli kierroksessa niin monta shampoota, että päätin antaa tämän lapselle. Kesti yllättävän pitkään käytössä ja tuntui mukavalta, ei pessyt liian puhtaaksi.
Batiste on must have -tuote! Tämä tuoksu on vieläkin ehdoton ykkönen, mutta oikeastaan mikä tahansa (väritön) Batiste kelpaa!
Mies taisi käyttää tämän Lemon Juice & Glycerin -suihkugeelin* täysin itsessään. Olen näitä itsekin käyttänyt ennen ja eri suihkugeeleistä löytyy arvostelut blogista.

Tämä on pakko jakaa kahteen eri postaukseen, laitan tulemaan ulos peräkkäin (toinen tulee ulos tunnin päästä), sillä tuotteita on kerääntynyt ehkä HIEMAN!

 

* -merkityt tuotteet saatu blogin kautta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.