body,  makeup,  scents

Alkusyksyn roskat

Tässä on nyt sitten alkusyksyn loppuneita tuotteita vähän enemmänkin. Heitin myös jonkin verran vanhentuneita pois, mutta niitä en kaikkia alkanut kuvaamaan, mutta osa päätyi tähänkin roskapostaukseen.

alkusyksyn_loppuneet_roskat_kevin_murphy_id_hair_polynesian_tiare

Aloitetaan surullisilla uutisilla – nimittäin aivan ihana Kevin Murphyn Repair.Me-duo* loppui. Hoitoaine lähti Lushille vaihtokauppaan, mutta shampoo pääsi kuvaan. Tämä duo on pitänyt hiukseni todella hyvässä kunnossa – hiukseni ovat näyttäneet hyviltä ilman laittamista sekä kiiltäviltä. Lisää voi lukea täältä. Minä vähän tirautan kyyneleen, sillä joudun nyt ainakin hetken elämään ilman näitä. SNIF!

Toinen todella hyvä loppunut on IdHair Elementsin 911 Rescue Spray*, jota itse käytin hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, sillä en hiuksiani hirveästi stailaile. Teki hiuksista pehmeät, tuoksui hyvältä ja sai takkutukan aukeamaan helpommin.

The Body Shopin Polynesian Island Tiaré* -sarjan suihkugeeli loppui – hajuvesi on kanssa kohta loppumaisillaan. Tämä tuoksui ihanalta, mutta ei ihan yhtä hyvältä kuin hajuvesi. Silti tämä kului aika nopeasti loppuun.

alkusyksyn_loppuneet_roskat_colose_v10plus_murad_la_roche-posay_garnier

Colosén liposomigeelistä* juuri kirjoitinkin ja tämän loppuminen harmittaa myös. Todella hyvää kamaa ja tämä on ostoslistallani.

V10Plus:n Pycnogenol-seerumi loppui – käytin tätä sekoitettuna yleensä hyaluronihapposeerumin kanssa. Tämä on pieni koko, joka ostettu viime vuoden I Love Me -messuilta. Luultavasti tulen tänäkin vuonna katsastamaan V10Plus:n tarjoukset, sillä nämä seerumit ovat aivan ihania! Pycnogenol on antioksidantti ja tätä voisin harkita uudestaankin. C-vitamiini on seuraavasi loppumassa, mutta sille ostin jo korvaavan tuotteen.

Clean Scene by Muradin Gaga for Glow* oli sellainen tuote, että halusinkin sen loppuvan. Tämä on kasvojenkuorinta-aine, mutta ei mitenkään hyvä. Muovirakeet olivat isoja ja kaikki eivät hajonneet, joten pinkkejä muovipalleroita pyörittelin sitten iholla – eikä niillä ollut mitään kuorivaa ominaisuutta, sillä kuoriva aines oli niiden sisällä. Tuoksu oli esanssinen mansikkainen, äklö. Joo ei jatkoon.

La Roche-Posayn Effaclar on todella riittävä naamanpesuaine ja vielä taitaa olla Puolan reissulta yksi odottamassa. Minulla on tämä suihkussa, joten senkin takia tätä ei tule päivittäin käytettyä. Hyvä pesuaine rasvaiselle, mutta silti herkälle iholle. Ehkä pidän vähän aikaa taukoa, kunhan saan toisenkin joskus loppumaan, sillä vaikka tämä on hyvä, ei se ole mitenkään innostava – tuoksultaan, ulkonäöltään kuin teholtakaan. Toisaalta, naamanpesuaine on yleensä mulle aika blaah-tuote muutenkin – aika moni pesee ihan hyvin, mutta siinä se sitten onkin.

Garnierin misellivesi on ihan ok, mutta itse en tällä saa vedenkestävää meikkiä pois – tämän takia poistanki tällä vain kevyttä naamameikkiä tai jos haluan nopeasti freesata ihoa. Minulla on kausia näiden misellivesien kanssa, nyt taas ei yhtään innosta.

alkusyksyn_loppuneet_nyx_fix+_mac_urban_decay_all_nighter

Meikinkiinnityssuihkeita loppui jopa kolme. Kertoo hyvin sen, että näitä tulee käytettyä päivittäin. Nyxin Matte Finish oli kiva yllätys – tuoksu vähän liian kemikaalinen, mutta eipä se iholle jää. Kesällä toimi ihan hyvin, ei kuivata ihoa, mutta ei tämä Urban Decayn All Nighterin tasolle ihan yllä meikin kiinnityksessä ja mattaisuuden pidossa. Kuitenkin tuli ostettua uusi – sekä Dewy Finish -suihkekin – sillä tämä on sen verran halpa, että mielelläni käytän tätä työpäivinä, kun en tarvitse yli 10h pitoa.

Fix+ kookoksentuoksuisena loppui ja oli vähän sääli. Vaikka ihan samat tehot tällä on kuin normaalillakin, niin kookoksentuoksu toi vähän jotain lisää tämän käyttöön. Koska Fix+ ei ole mitään oikeasti kiinnittävää ainetta, niin käytin tätä kesällä ihan puhtaallekin iholle tuomaan kosteutta ja raikastamaan.

alkusyksyn_loppuneet_mac_urban_decay_benefit_brows_kulmat_ripsiväri

Kulmakarvageelejä loppui kaksi – L’Orealin Brow Artist Plumper* (väritön) sekä lopultakin heitin Benefitin Gimme Brow’n pois. Molemmat ovat todella hyviä ja luultavasti tulen ainakin tuota L’Orealia ostamaan – ehkä jopa värillisenä.

Ripsareitakin loppui kaksi: MACin False Lashes WP – joka oli ihan hyvä, ei mikään huippu – ja Urban Decay Perversion, josta tykkäsin todella paljon.

Collectionin Lasting Finish -peitevoide on menettänyt purkista kaikki tekstit, mutta tämä on erittäin hyvä ja halpa peiteaine varsinkin silmänalusille. Tätä löytyy lisää kaapista.

MACin Quite Natural Paint Pot lähti kierrätykseen Back2MACiin ja vaihtui esim. tuon ripsarin kanssa Tropic Tonic -huulipunaan. Paint Potit ovat hyviä pohjustajia, mulla vain tämä sävy oli jo alkuun aika kuiva ja vaikeakäyttöinen.

Näyte Lancomen La Vie et Belle -tuoksusta tuli käytettyä käsilaukkutuoksuna loppuun – siis kulki mukana käsilaukussa, en laukkuihin suihki siis parfyymia. Yllättävän hyvä, mutta en tule ostamaan täysikokoista.

alkusyksyn_loppuneet_mac_pirkka_blistex

Nämä jämät jäivät muista kuvista pois, joten yhdessä pieni sekalainen satsi. TAAS Pirkan liinoja näkyy täällä. Ja TAAS on yksi uusi pakkaus jo käytössä.

MACin Vanillan sain viimein käytettyä loppuun – tämä on omalla ihollani vähän blaah-sävy, sillä talvisin ihan aavistuksen liian tumma ja kesällä oudon värinen. Anyway, tuli käytettyä, en osta uutta. Lähti kierrätykseen.

Blistexin Lip Relief Cream on ihana silloin, kun huulet ovat oikein rohtuneet. Tämä viilentää, mutta kosteustehot eivät ole ihan sitä, mitä tarvitsen. Ehkä ostan, ehkä en. Aina palaan testaamaan näitä vanhoja, kun en tiedä mitä pitäisi kokeilla.

Olipa taas kasa. Oliko joukossa suosikkeja?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta
Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.