lifestyle,  makeup

Alkukuun kuulumiset ja viikonlopun meikki

Mä taisin tuijottaa tätä ruutua ainakin 10 minuuttia, ennen kuin sain kirjoitettua edes otsikkoa. Niinpä päätin sitten pikaisesti yhdistää kaksi postausta: kuulumiset sekä viikonlopun meikin, joka ei nyt mikään järisyttävän ihmeellinen ollutkaan.

Pääsiäinen meni ihan kotona, mitään ihmeellistä ei tehty kuin korkeintaan käyty ruokakaupoilla. Paitsi että käytiin hakemassa meidän uusi imuri – Dysonin paikkasi Dyson. Siis vanha Dyson on yhä ihan toimiva, mutta meitä himotti varsi-imuri niin paljon, että ostettiin sitten sellainen. Ja se ON kätevä! Ollaan imuroitu melkein joka päivä edes jotain, niin ei tarvitse kerran viikossa sitten tehdä mitään suurta imurointia ja kirota johdon kanssa portaissa. Eli siis erittäin hyvä ostos.

Meillä oli viime viikolla taloyhtiön hallituksen kokous ja kappas kuka löysi itsensä hallituksesta, minä. Ihan kuin uudessa työssä ei olisi jo tarpeeksi opittavaa ja tekemistä näin alkuun (tai itse asiassa ei vielä, kohta lisää). Niinpä perjantaina ensimmäinen hallituksen kokous on meillä, sillä ulko-ovet ovat vielä uusimatta – ja kevättalkootkin tulossa.

colourpop succulent zoeva cocoa blend

Uudessa työssä on mennyt hyvin. Olin perjantain ja maanantain etäpäivillä – perjantain ihan suunnitellusti ja maanantain sen takia, että nukuin edellisenä yönä noin kaksi tuntia. Onneksi johtaja, kenen assari musta tulee, ei ole vielä aloittanut työtään – juttelin tänään hänen kanssa puhelimessa kylläkin. Mun ainoa työ on ollut vähän ottaa muilta assareilta selvää, että mitä he tekevät sekä lukea kaiken maailman ohjeistuksia – in english, tottakai. Eli siis mikään kiire ei ole ollut, ehkä vähän liiankin tylsää, mutta veikkaan tämän muuttuvan ensi viikolla. Vaatetus on joutunut muuttumaan uuden työn mukaan, entistä siistimmäksi – enhän mä nyt koskaan missään röhnövaatteissa töissä ollutkaan, mutta esim. leggingsit ovat todellakin pois työvaatevalikoimasta.

Kävimme viime lauantaina K-Raudassa – ja raahasimme kitisevän teinin mukanamme – lattioita katselemassa. Niinpä varasin meille jälkikäteen tälle päivälle ajan, että käydään vähän sopimassa, että joku sieltä tulisi katsomaan mitäköhän tämän vanhan mosaiikkiparketin päälle asennettava lattia maksaisi – tai siis se asennus, lattian hinta jo tiedossa. Eli ehkä tästä remontista lisää, kunhan se alkaa.

colourpop succulent zoeva cocoa blend

Minillä oli maanantai-illalla magneettikuvaus ja saimme odottaa tunnin pidempään – onneksi meitä ennen ollut tyttö joutui lähtemään isänsä kanssa pois tai muuten odotus olisi venynyt vielä pidemmäksi. Sitten Mini menee ja NUKAHTAA magneettiputkeen. Miten siinä metelissä voi kukaan nukkua? Ehkä vähän jännitti neitiä etukäteen.

Mutta siinä lyhkäisyydessään kuulumiset. Kuvituksena siis viime lauantain K-Rauta-reissun meikki; silmissä on käytetty Zoevan Cocoa Blendiä ja huulilla Colourpopin Succulent.

Mitä teille kuuluu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.