Uncategorized

Adopt’ – edullisesti laadukasta parfyymia

Sain testiin neljä itse valitsemaani parfyymia adopt’lta ja nyt olisi aika viimeinkin kirjoittaa näistä todella edullisista ranskalaisista parfyymipulloista.

Adopt’ on ranskalainen yritys, jonka parfyymit on lajiteltu seitsemään eri kategoriaan: aquatic, citrus, fruity, woody, floral, oriental and gourmet.  Tuoksuja ei ole hinnalla pilattu, sillä yksi 30ml pullo maksaa vain 8,90 euroa ja itse olen nähnyt näitä ainakin Citymarketissa, vaikka adopt’in nettisivuiltakin saa tilattua. No jo on halpaa, pakko oli päästä näitä testaamaan!

adopt_perfume_parfyymi_tuoksu

Itse valitsin seuraavat tuoksut itselleni: Woody-puolelta Patchoulin, Oriental-puolelta Baume et Bois, Floral-tuoksuista Orchidée gourmande sekä Gourmet-puolelta Vanille Coco.

Patchouli on aika puhdas puinen patsuli-tuoksu. Savuinen, mutta hieman pehmeä sellainen, joka luultavasti tulee myskista. Alkuun voi huomata pikaisesti kirpeän sitruunan. Itse tykkään lisätä tätä johonkin kevyempään tuoksuun alle. Patchouli sopii niin miehelle kuin naisellekin.

Baume et Bois on nimensä veroisesti hieman puinen tuoksu, mutta todella pehmeä ja hieman makea. Tässä tuoksuu eniten bentsoiini, ambra sekä santelipuu. Hieman vaniljaa ja patsulia huomaan myös. Ehdottomasti näitä lempituoksuni!

Orchidée gourmande on kevyt kukkaistuoksu, johon syvyyttää tuo myski, santelipuu ja vanilja. Ei siis ole minulle liian hempeän kukkainen, vaikka orkidea sekä jasmiini tuoksuvat voimakkaastikin.

Vanille Coco on se, mikä nyt vain oli pakko saada koska a) kookos ja b) vanilja. Tämä tuoksuu aika selvästi siltä, minkä nimi antaa ymmärtää. Todella ihana tuoksu, varsinkin kesään.

Tuoksut pysyvät – riippuu kyllä vähän tuoksustakin – ihollani voimakkaana noin 4-6 tuntia. Nämä kaikki ovat edp eli siis pysyvät paremmin kuin yleensä näin halvalla myydyt edt-tuoksut. Baume et Bois sekä Patchouli tuoksuvat pisimpään näistä valitsemistani. Näitä on helppo kuljettaa mukana pullon muodon takia, eikä hinnan takia tarvitse pihistellä näiden lisäämisessä.

Jos kiinnostaa, niin kannattaa katsastaa tuoksuvalikoima adopt’in sivuilta! Jos tilaatte sivuilta, niin yli 20 euron ostokset saa postikuluitta – tähän riittää vain kolme tuoksua.

Oletteko kuulleet näistä edullisista parfyymeista?

Tuotteet saatu blogin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.