clothing and accessories,  family,  lifestyle

35-vuotias

Täytin tuossa vähän yli viikko sitten 35 vuotta. Mä alan aina totutella ajatukseen seuraavasta ikävuodesta jo pari kuukautta etukäteen, niinpä mun piti oikein miettiä ennen syntymäpäivää yhdessä kyselyssä, että kuinka vanha mä nyt oikeasti olenkaan. Eli siis mitään kriisiä ei ole näkynyt – katsotaan jos neljänkympin kriisi iskee.

Synttäripäivä meni taloyhtiön kevättalkoissa puskia leikaten, haravoiden ja muita töitä tehden. Tarkoituksena oli mennä illalla syömään miehen ja lapsen kanssa, mutta itse voin sen verran huonosti (ja olin ihan sikaväsynyt), että päätettiin vain katsoa leffaa ja tilattiin pizzat. Ihan kivasti se ilta meni noinkin.

Kun edellisjouluna oli huivijoulu, niin nyt oli korusynttärit. Sain siis edellisvuonna joululahjaksi kolme huivia ja nyt sain kolme eri korua synttärilahjaksi. En valita, kummastakaan.

Mieheltä sain viime joulutoivelistallakin olleen Monica Vinaderin The Signature Banglen ruusukultaisena. En hirveästi käytä rannekoruja, mutta tämän yksinkertaisuus jotenkin iski. Todella kaunis ja on jo ollut käytössäkin. Tämän lisäksi sain mieheltä 3 Lakrids by Johan Bülowin Love-lakritsirasiaa, shampanjan sekä päänsärkylääkkeitä (aina pitää olla hupilahja ja meillä on aina hukassa särkylääkkeet – tai mun vahvempia näkyy muttei 400mg Buranaa löydy mistään).

monica vinader the signature bangle

En odottanut miehen vanhemmilta mitään, sillä eivät ole muistaakseni koskaan ennen ostaneet syntymäpäivälahjaa, vain joululahjoja. Niinpä hieman yllätyin kun Postissa odotti paketti Briteistä ja tiesin, etten ole tilannut mitään. Mies vasta sitten muisti sanoa, että hänen vanhempansa lähettivät jotain mulle. Sisältä paljastui aivan ihana W. Hamondin hopeinen gagaatti-kaulakoru. Tämän kyseisen mallin nimi on Oval Claw. Kaunis ja tarpeeksi yksinkertainen, että käyttäisin sitä vaikka töissä.

w hamond oval claw

Vanhemmat pyysivät minua miettimään mitä haluan syntymäpäivälahjaksi ja lopulta päädyin Efva Attlingin hopeisiin Mini Twosome -korviksiin. Niissä lukee toisessa renkaassa Amor Vincit Omnia – rakkaus voittaa kaiken. Mietin näiden ja Loveknotsin välillä, mutta jälkimmäisissä oli sen verran ulkonevat piikit, että saisin jäätyä niistä kiinni johonkin. En halua miettiä, että tippuuko korvis korvasta – tänään meinasin juurikin saada yhden korviksen lentämään kun rivakasti vaihdoin vaatteita pukukopissa.

efva attling mini twosome earrings

Tähän loppuun ajattelin mainita, että olen nyt päättänyt alustavasti, että laittaisin ulos postaukset ma-ke-pe(-su). Kolme-neljä postausta viikossa ei ole vielä niin paha pitää yllä, kuin alkuperäiset kuusi. Tällä hetkellä uusi työ vaatii vielä aika paljon, sillä kaikki on edelleen aika uutta eikä mitään rutiinia ole vielä tullut. Niinpä iltaisin en kauheasti jaksa miettiä postauksia – kuvia onneksi on, kunhan jaksaisin kirjoitella. Niinpä tämä tiistainen postaus on ikäänkuin maanantain postaus, jota en saanut sunnuntaina tehtyä, vaikka en koko päivänä tehnyt MITÄÄN. Mikä oli muuten ihan sairaan ihanaa. Päivä, kun ei tarvitse tehdä mitään. Tämä viikko onkin sitten ihan eri asia, joka ilta jotain. Mutta palataan siihen ehkä joku muu kerta.

Mikä on ollut teidän mieleenpainuvin syntymäpäivälahja?

2 Comments

  • Mira / Blinger Shimmer -blogi

    Onnea näin jälkijunassa – itsellänikin tuli viime viikolla vuosia täyteen ja ensi vuonna rikon tuon saman rahapyykin kuin sinäkin 😀 Itselläni ehkä vähän ikäkriisiä pukkaa kun miettii, että kohta on lähempänä 40 ikävuotta kuin 30 eikä tunnu yhtään siltä o.O

  • LauraKatarooma

    Onnittelut! Mun mielenpainuvin synttärilahja taitaa olla prinsessa Diana- paperinukke, jonka sain, ku täytin 10v.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.