makeup

3 x värillinen kulmakarvageeli

Tänään vuorossa jopa kolme kappaletta erilaista – ja osittain samanlaista – kulmakarvageeliä. Kaikkia olen käyttänyt nyt sen verran, että pystyn tekemään niistä kunnon postauksen.

Tähän postaukseen pääsivät mukaan Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax, Benefit Gimme Brow ja Essence Make Me Brow.

Benefitin Gimme Brow on näistä ehkä tunnetuin. Tässä tuotteessa on kuituja, jotka tuuheuttavat kulmia. Itselläni tuuheus ei ole kauhean ongelma enkä ihan hirveästi huomannut kuituja muutenkaan kulmillani. Tässä jopa vaalein sävy on ollut tosi tumma (nythän nämä ovat kai uudistaneet myös värivalikoimaa, joten uusista en osaa sanoa) ja on näyttänyt blondien hiusten kanssa vähän epäluonnolliselta. Tässä on myös todella paljon pigmenttiä. Harja on todella lyhyt ja aika pieni, mutta silti saan tällä aina sotkettua kulmien ylikin tuotetta. Pitää kulmat kyllä paikoillaan eikä liikahda kuivumisen jälkeen. Tuote kuivahti loppujen lopuksi aika nopeasti tuubiinsa, joten tuskin tulen ostamaan uudestaan – jos en nyt halua uudistettua kokeilla. Benefit Gimme Brow’n hinta on noin 20 euroa.

Nimestään huolimatta Lumenen kulmien muotoiluvaha tuntuu enemmänkin aika nestemäiseltä geeliltä. Väri on kauniin luonnollinen eikä mitenkään vahva. Tämä sopii aika hyvin kaikenvärisille kulmille – ehkä ei ihan tummimmille. Geeli pitää karvat hyvin paikoillaan ja tämä ajoi tosi nopeasti Benefitin ohi. Lumenen kulmien muotoiluvahan harja on pidempi kuin Benefitin tai Essencen, mutta lyhyiden harjasten takia ei sotke. Hinta Lumenen kulmien muotoiluvahalla on 9,50 euroa.

Uusin tuttavuus on Essencen Make Me Brow ja täytyy myöntää, että tämä on tällä hetkellä käytössä näistä eniten – myöskin sen takia, että tämä on uusin. Tässä on myös Benefitin tavoin kuituja, mutta itse en ole niitä juurikaan huomannut eivätkä ne ole tipahdelleet kulmilta. Väri on hyvä ja näyttää luonnolliselta eli pigmenttiä on lähempänä Lumenen verran kuin Benefitin. Harja on lyhyt kuten Benefitissä ja sitä on helppo käsitellä, en ole saanut sutattua tämän kanssa ihoa. Tämä on näistä huomattavasti halvin, hinta noin kolmen-viiden euron paikkeilla. Luultavasti tulen tätä ostamaan toisenkin putkilon, jos ei nyt jostain syystä tule tämän kanssa riitaa.

Onko teillä suosituksia värillisistä kulmakarvageeleistä?

10 Comments

 • Liisa

  Uuuu! Mulla on just ollut vähän hakusessa uusi kulmageeli. MACin omaa olen käyttänyt nyt, mutta se alkaa vedellä viimoisiaan 🙂 Budapestissa yritin tutkia Estee Lauderin kulmageeliä, jota ei löytynyt kuin EL:n omasta liikkeestä. Pöh! Se sit jäi ostamatta, kun ei tullut muualla vastaan 🙁

 • Martina

  Superkova suositus MACin Pro Longwear Waterproof Brow Set – geelille! Ihan superhyvä. Mulla on toiseksi tummin sävy Bold Brunette ja en tarvitse sen lisäksi mitään muuta kulmameikkiä. En siis mitään. Siinä on niin hyvin ja niin hyvä pigmentti, että se riittää yksinään – ja mä kuitenkin tykkään meikatuista, selkeistä kulmista. Pito on todella hyvä ja jos vertaisin sitä tuohon Benefitiin (jota oon kans yhden käyttänyt) (kuivahtaa muuten todellakin nopeasti putkiloon, buu), niin tää MAC vie sitä kuus-nolla. Ihan ehdoton lemppari! 🙂 <3

  • HennaV

   Mulla on ollut MACiltä vain se väritön ja se oli ihan ok, muttei mikään ihmeellinen. Pitääkin katsoa noita värillisiä 🙂

  • HennaV

   Aivan, tottakai Nyxilläkin tuollainen on. Olen tykästynyt niiden siihen Micro Brow -kynään, pitää katsastaa tuo geelikin.

 • Mari

  Mulla on näistä vaan toi Lumene käytössä, benefitiä ja Essenceä haluun kyllä ehdottomasti päästä kokeilee molempia. Pääasiassa tykkään käyttää värittömiä, kuten Anastasian clear brow gel. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.