makeup

3 x tuotteet, jotka eivät toimineet

Yleensä käsittelen täällä blogissa vain tuotteita, joista minulla on jotain positiivista(kin) sanottavaa. Nyt kuitenkin ajattelin esitellä tuotteita, jotka eivät jostain syystä sopineet minulle. Näin välillä käy, kun ostaa tuotteita muiden arvosteluiden perusteella. Aina vaan ei voi voittaa – välillä se on kallistakin olla väärässä.

Disclaimer: Vaikka nämä tuotteet eivät sopineet minulla syystä tai toisesta, niin ne voivat olla hyvinkin juuri sinun ihollesi sopivia.

pur_minerals_4-in-1 makeup

Tähän postaukseen antoi potkun yksi tuote, josta oikeasti halusin tykätä, mutta en saanut tätä millään toimimaan. Kyseessä on PÜRin 4-in1 Pressed Mineral Powder. Tämän pitäisi olla puuteri, meikkivoide, peitevoide ja aurinkosuoja yhdessä. Olen yrittänyt ja yrittänyt saada jonkun puuterimaisen mineraalimeikin toimimaan ihollani, mutta ne yleensä hajoavat tosi nopeasti rasvoittuvalla ihollani – varsinkin leuasta. Aivan sama mitä kosteusvoidetta käytän alla tai pohjustanko vai enkö. Tämä oli myös erittäin paksun näköinen ihollani – ja sävyltään tosi kellertävä. Sitten päätin kokeilla tätä puuterina – juu ei. Ihan sama ongelma, aivan liian cakeface, sävy on väärä, sekä tämä ei pitänyt rasvaisuutta kurissa. Tämä on saanut 4,5 tähteä eleven.fi:n sivuilla, joten joillekin tämä näyttää sopivan.

revlon_colorstay_powder

Sitten seuraava puuteri, nimittäin Revlon Colorstay Powder – tällä saa kanssa aikaan kakkunaaman liian helposti. Tämä näyttää alkuun ihan hyvältä, mutta imee jotenkin itseensä nopeasti rasvaisuutta, jolloin näyttää erittäin epäedustavalta. Tätä käytän välillä, jos haluan peittää lisää, esim. finnin päälle voin tätä taputella, jotta se peittyisi paremmin. Silmien alle aivan nou nou, muuallekin ehkä tosi tosi kevyesti tätä voi käyttää, mutta en suosittele meikin kiinnitykseen tai pitkin päivää käytettäväksi. Sarjan meikkivoide on huippu, tämä ei.

mac_in_extreme_dimensions_wp

Seuraavasta halusin pitää todella paljon, mutta nyt tällä kertaa MAC petti. Vaikka In Extreme Dimensions Waterproof näyttää ihan hyvältä ripsissä, niin ensinnäkin harjaan jää järkyttävä määrä märkää maskaraa, joka on sitten tosi helppo saada kaikkialle. Joudun käyttämään paljon aikaa siihen, että pyyhin ensin koko harjasta mahdollisimman paljon tuotetta pois, mutta harjan lyhyiden piikkien ja suuren koon vuoksi, ripsaria löytyy aina muualtakin kuin ripsistä. Ripsistä jää myös todella klimppiset, sillä harjakset eivät ole tarpeeksi tiheät. Ja tämä päivän mittaan antaa minulle myös mustat silmänaluset. Harmi!

Siinä tämän hetken erittäin ärsyttävät flopit.

Oliko joukossa joku oma suosikki?

Sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.