skincare

3 x Supermood Egoboost

Voitin pari Supermoodin Egoboost -tuotetta ja yhden sain goodie bagistä Elisan synttäreillä. En ole koskaan ennen kokeillut Supermoodilta mitään, joten olin aika innoissani voitosta.

Supermood on Anne Kukkohovin holistinen luonnonmukainen kosmetiikkasarja. Egoboost-sarja keskittyy pakurikäävän sisältämiin antioksidantteihin ja sitä onkin käytetty Suomessa vuosisatojen ajan ihon pigmenttimuutosten korjaamiseen ja ihon eheyttämiseen.

Ensimmäisenä kokeiluun lähti kosteuttava sieniseerumi eli Moisture Kick Serum. Kuten kuvitella saattaa, niin tämä oikeasti haisee sieniltä. Jos et ole sienten ystävä, niin suosittelen testaamaan hajun ensin. Itseäni tämä ei haittaa eikä se jää iholle pitkäksi aikaa. Seerumi on ihanassa maitolasisessa pipettipullossa ja itse seerumi on aika juoksevaa kerman väristä nestettä. Tämä humahtaa hetkessä ihooni ja tuntuu ihanalta. Käytän tämän päällä vielä yövoidetta, tämä on oikeastaan jäänytkin täysin yökäyttöön. En ole siis testannut, että miten toimii meikin alla. Veikkaan, että hyvin, sillä tämä ei jää iholleni pyörimään.

Seuraavana aloin kokeilla aamuisin kiinteyttävää seerumia eli One Minute Facelift Serum. Tämäkin on pakattu lasiseen pipettipulloon, mutta neste on vetistä ja meripihkan väristä. Tämä jähmettyy nopeasti iholla tahmean tuntuiseksi ja tuntuu tämän vuoksi hieman kiristävän ihoa. Tästä ehkä siis kiinteyttävä teho. Tämä ei kauheasti mielestäni ihoa kosteuttanut, joten en suosittele kuivaihoisille.

Oudoimmaksi näistä jäi The Perfect Day Cream ja sekin vain sen takia, että tämä sisältää mentholia. En ihan oikeasti ymmärtänyt, että minkä takia. Menthol ei kuitenkaan itsessään ole iholle hyväksi ja vaikka tästä jäi viilentävä tunne, niin en tästä oikein tykännyt. Tämä ei ollut myöskään mielestäni hirveän kosteuttavaa, joten tätäkään en ehkä ensimmäisenä suosittelisi kuivaihoiselle. Cream-sanan ymmärtää yleensä niin, että se olisi jotenkin voidemaista eli hieman paksumpaa, mutta tämä oli aika kevyen ja ohuen tuntuista. Pointsit kyllä pumppupullosta!

Moisture Kick Serum on siis selvästi näistä kolmesta kokeilemastani paras ja aion käyttää pullon loppuun. Sain vielä näiden lisäksi Egoboostin suklaata, mutta koska yhdestä levystä ei vielä näe mitään iholla, niin siitä on vähän vaikea kertoa. Itsessään suklaa oli ihan hyvää.

Beauty Sleep kuulostaa sarjana sellaiselta, että sitä vielä haluaisin testata.

Onko Supermood teille tuttu?

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.