food

3 x SourcedBox

Sisältää affiliate-linkkejä

Tilasin tuossa kesällä itselleni kolmen kuukauden SourcedBoxit. Ja unohdin lopettaa tilauksen, joten seuraavatkin kolme tulevat vielä. Unohdin aina välissä tehdä näistä postausta, joten niinpä saatte kaikki kolme kerralla – ja ehkä helpompi hahmottaa haluatteko tilata itsekin näitä.

Olen kirjoittanut aiemminkin SourcedBoxeista, mutta en vähään aikaan. Aiemmasta postauksesta löytyy vähän enemmän tietoa boxista, jos haluatte lukea.

Kolmen kuukauden boxit maksavat 55 puntaa plus postarit, joten ei tämä mikään halpa boxi ole, mutta olen löytänyt monta suosikkia tätä kautta. VARSINKIN tuossa tammikuun boxissa hehkuttamani Bananitot, joita löysin Food Market Herkusta! Hamstrasin ehkä muutaman… Ainakin neljä. Niin hyvää! Kuivattua banaania ja tummaa suklaata. Löytyy myös ilman suklaatakin, mutta en minä nyt sellaista ostaisi.

Ensimmäisenä elokuun boxi:

sourcedbox elokuu august 2018

Nuo omenan makuiset karpalot ja rusinat Clearly Scrumptuiousilta menivät töissä välipalana. Olivat muuten hyviä! Joe’s Tea Co ovat vielä kaapissa, mutta koska olen näin syksyn tullen taas alkanut litkimään teetä, niin tuskin kauaa odottavat testausta. Tenzingin energiajuoma teki myös kauppansa, maistui energiajuomalta, vaikka onkin luonnollisempi kuin esim. Battery tai RedBull. Vadelmasuklaa-proteiinipallukat ovat odottamassa taas treenikauden alkua – tauko on VÄHÄN venynyt. Niin ja nuo Peakzin suklaakeksineliöt olivat HYVIÄ. Olisi luullut, että ne ovat ihan mitä tahansa keksisuklaata mitä kaupasta saa, mutta nämä sisälsivät B12, rautaa ja enemmän kuitua, söisin uudestaan.

sourcedbox september syyskuu 2018

Syyskuun boxissa oli mukana myös helsinkiläisen Goodion ChocOat -patukka. Kiva nähdä suomalaisten brändien menestyvän myös ulkomailla. Muistan kun näin Niomi Smartin saaneen PR-lähetyksen Goodiolta, jonka takia varmaankin brändi löytyy nykyään myös tästä boxista. Love Raw’n Cold Brew Almond Cafe Latte oli oikein maukas versio ja tämä lähti yhtenä aamuna mukaan töihin aamukahviksi. Tämän kuun ehkä oudoin testattava – joka vielä odottaa – on chilipaahdetut vesimelonin siemenet. Cashew & Baobab Crunchy Bites olivat hyviä, kivan rapeita ja sisällä ihanaa pähkinävoita.

sourcedbox october lokakuu 2018

Viimeinen kolmen kuukauden tilauksesta tuli lokakuussa. En ole maistanut vielä MITÄÄN tästä boxista, sillä sain haettua tämän boxin vasta lokakuun loppupuolella. Sunsoulin vadelma- ja seljankukkajuoma odottaa jääkaapissa ja vedän tämän varmaan joku lähipäivä illalla naamaani. Squirrel Sistersin kookoscashewenergiapatukka kuulostaa hyvältä, kuten myös porkkanakakkupatukka. Minä <3 porkkanakakku 4ever! Todellakin.

Huomasin, että niillä on Limited Edition SUKLAAboxi myynnissä. Ja siellä on Bananitokin sekä Goodiota. Vähän tekisi mieli ostaa – 32 puntaa plus 4,50 punnan postarit.

Sivuilta voi myös ostaa vanhoja yksittäisiä boxeja, mikäli niitä on jäänyt jäljelle, kirjoitushetkellä myynnissä oli ainakin syys- ja lokakuun boxit.

Mikä terveellinen välipala/herkku on teidän lemppari?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.