makeup

3 x ripsari – 2 x ihan ok ja 1 x hyvä

Minusta jotenkin ripsiväreistä on tosi tosi tosi vaikea kirjoittaa. Ne ovat joko tosi hyviä, käytettäviä tai hirveitä. Tällä kertaa kolmesta ripsiväristä yksi on hyvä (eli ostaisin uudestaan) ja kaksi ihan ok – ei tarpeeksi hirveitä poisheitettäviksi, mutta en ostaisi uudestaan.

too faced better than sex wp

too faced better than sex wp

Aloitetaan vaikka kivemmalla tuotteella nimittäin Too Faced Better Than Sex on ollut ihan normiversionakin yksi omista lempiripsareistani, mutta vedenkestävä on kanssa tosi hyvä. Molemmat tekevät aika samaa jälkeä omiin ripsiini – tuuheutta ja hieman pituutta – mutta vedenkestävä ehkä pitää vähän paremmin taivutukset, kun taas normiversio on ehkä aavistuksen tuuheuttavampi. Ja vedenkestävän pakkaus nyt vain on upea! Molemmissa versioissa on yksi huono juttu – itse tuote kuivuu aika nopeasti ja siitä tulee helposti klimppistä. Ja jostain syystä osun isolla harjalla AINA luomeen.

Sitten ne pari ihan ok, käytän loppuun, muttei mitään riemunkiljahduksia kuulla.

benefit roller lash

benefit roller lash

Ensimmäisenä yksi, minkä odotin olevan hyvä eli Benefitin Roller Lash. Itse kyllä pidän muovisista harjoista, mutta tämä ei vain oikeastaan yksinään tehnyt mitään. Ei pitänyt taivutuksia, ei oikeastaan pidentänyt eikä tuuheuttanut. Ainoa mitä teki, oli erotteli, joten käytin tätä aika paljon toisten ripsarien kanssa eli ensin jotain huonommin erottelevaa ja sitten tällä perään. Ihan ok, onneksi omistin vain minikoon.

givenchy noir couture

givenchy noir couture

Toiselta en edes odottanut ihmeitä – vaikka mistään halvasta ripsiväristä ei ollut kyse. Givenchyn Noir Couturen ripsiväriharja on tosi oudon mallinen enkä oikein saanut sitä sopimaan silmiini kunnolla mitenkään. Ja tälläkin sain kyllä aina huitaistua ripsaria luomen ulkonurkkaan paksumman osion ansiosta. Givenchyn pakkaukset ovat kyllä aivan upeita, niin on myös tämän ripsarin. Ripsiväri oli ihan kiva tuuheuttava ja pidentävä, mutta yksinään ei pitänyt taivutuksia, niinpä tämä oli vedenkestävän kaverina. Yksinään ihan ok työmeikkiin, jos ei nyt hirveästi suoristuvat ripset haitanneet.

Täytyy sanoa, että mikään näistä ei varissut, levinnyt tai karissut päivän mittaan, joten sillä saralla kaikki olivat hyviä. Minun harvat, vaaleat ja lyhyet ripset tarvitsevat pituutta, tuuheutta ja jotain, mikä pitää taivutukset. Näin ollen vedenkestävät ovat yleensä suosikkejani, vaikkakaan eivät yleensä hyviä, koska kuivattavat ripsiäni.

Oliko joku näistä teidän oma suosikki tai inhokki?

No Comments

  • Jonna

    Mulla taas ne on vaan hirveitä ja hyviä ja kun hirveitä on 99% testaamista, niin aika vähän jää blogiin mitään sanottavaa, joskus tulee helmi vastaan ja sitten on naputeltava postaus. 😀 Ainoa mistä mulla on kokemusta on Roller Lash, pandasilmät alle tunnissa, eli hirveä mulla. Tiedän, että se on monen lempiripsiväri. ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.