makeup

3 x meikkivoide

Jostain syystä näiden kolmen meikkivoiteen kuvat ovat roikkuneet kuvakansiossani ihan ikuisuuden. Omistan kuitenkin itse meikkivoiteet ja käytän niitä aina välillä. Näillä on kuitenkin jotain yhteistä. Kaikki ovat ihan ok.

Minut on tosi vaikea yllättää meikkivoiteella. Jopa viime vuoden suosikki Fenty Beautyn Pro Filt’r -meikkivoiteessa on omat ongelmansa. En ole löytänyt yhtään meikkivoidetta, joka toimisi – aina. Niinpä niistä kirjoittaminen on yleensä vähän tylsää, koska aika monella on samat ongelmat. Mutta katsotaan nyt ne kolme tämänkertaista meikkivoidetta.

Nars Sheer Glow

nars sheer glow

Minulla on tästä Narsin kulttimeikkivoiteesta sävy Gobi, joka on ihan hyvä kesällä. Talvisin hieman liian tumma, mutta eipä tätä tarvitse käyttää silloin – tai sitten sekoitan valkoista mukaan. Kuten varmaan jokainen, joka tämän on koskaan arvostellut, ei ymmärrä tämän meikkivoiteen nimeä. Tämä ei ole sheer eikä glow. Tämä on aika korkeapeittoinen ja lopputulos on enemmänkin kaunis satiini kuin glow. Eli kuulostaa täydelliseltä omalle iholleni. Tämä meikkivoide on tarkoitettu kuivemmalle ihotyypille, mutta tämä kestää omalla sekaihollani hyvin työpäivän. Tämä näyttää kauniilta kuvissa ja ihollakin, mutta kuten melkein kaikkien kanssa – tämä rasvoittuu ja alkaa nenän ja leuan alueelta paakkuuntua tai hävitä. Olen myös aavistuksen sillä kannalla, että tämä hapettuu päivän mittaan. Käytän tätä yleensä, kun haluan näyttää hyvältä sen muutaman tunnin – eli esim. juhliin.

Milani Conceal + Perfect

milani conceal perfect

Olen tehnyt tästä pika-arvostelun jo aikaisemmin, mutta nyt ostin vaaleamman sävyn, joka sopii iholleni paremmin. Mutta huomasin samalla, että vaalea meikkivoide ei ole yhtä peittävä kuin tuo tummempi. Eikä ole eka kerta kun huomaan, että vaaleammat pigmentit eivät peitä ihoa yhtä hyvin. Niinpä vaaleamman kanssa tarvitsen peitevoidetta. Tämä voi myös näyttää helposti vähän kuivalta iholla, jos tätä käyttää vähänkin liikaa. Tämä on silti todella hyvä varsinkin, jos on huono ihopäivä.

Laura Mercier Smooth Finish Flawless Fluide

laura mercier smooth finish flawless fluide

Joo joo, kerroin tästä jo vähän aikaa sitten. Mutta kun tämä meikkivoide toimii mun iholla välillä ja välillä ei. En ole ihan tajunnut, että miksi tämä näyttää paremmalta ihollani talvella, vaikka kesällä tämä oli liian kuiva. En tiedä oliko ihoni sitten jostain syystä kuivempi kesäkuussa, kuin mitä se on nyt, sillä tällä hetkellä ei mitään ongelmaa. Tämä on kaunis iholla ja todella ohuen koostumuksensa ansiosta näyttää kuin omalta iholta – paitsi jos on kuiva kausi menossa. Tätä suositellaan nyt melkein kaikille ihotyypeille, ehkä jättäisin kuivaihoisena tämän oston tekemättä. Mutta normaalista sekaiholle tämä on hyvä. Ainakin nyt.

Huomaatteko, kuinka vaikea minun on tykätä jostain meikkivoiteesta täysin? Yksi on liian kuiva, toinen hajoaa liian nopeasti iholla ja yksi ei osaa päättää mitä tekee. Ja tässä oli vain kolme omistamastani yli 20 meikkivoiteesta – jokaisessa on ongelmia. Yksi lemppareistani It Cosmetics CC-voide ei kestä koko päivää ihollani, Fenty sentään kestää, mutta tarvitsee tosihyvän kosteutuksen alle.

Mulla on vielä ainakin kahden toisen meikkivoiteen kuvat odottamassa, että kirjoittaisin niistä jotain, mutta ne ovat molemmat aika hardcore-kamaa, joten ehkä odotan kesään ja teen kunnon testin ja kirjoitan – tai sitten en.

Mä en voi olla ainoa, kenellä on näin vaikeaa löytää juuri sitä yhtä toimivaa meikkivoidetta.

Oletteko te löytäneet teidän täydellisen meikkivoiteen, vai vieläkö on sellainen hakusessa?

2 Comments

  • JonnaH.

    Onpa harhaanjohtaja nimi Narsilla, pelkän nimen perusteella voisin kuvitella se meikkivoiteeksi josta pidän, sun kuvailujen perusteella en ehkä niinkään. 😀

  • Pauliina

    Voi kyllä! Varmaan 15 vuotta on luottomeikkini Estee Lauderin Double Wear ! Silloin kun pitää olla oikein nätti ja meikin kestää , niin tämä! On hyviä muita arkeen , mutta tämä on täydellinen ja paras !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.