makeup

3 x meikinkiinnityssuihke

Tänään vuorossa kolme erilaista meikinkiinnityssuihketta – yksi söpö korealainen, yksi aerosoli ja yksi perinteinen.

oobd_tonymoly_pocket_bunny_sleek_mist

oobd_tonymoly_pocket_bunny_sleek_mist

Tonymoly Pocket Bunny Sleek Mist on näistä kyllä suloisin. Ja parhaimman tuoksuinen. Tämä tuoksuu ihan oikeasti parfyymiltä enemmän kuin kasvosuihkeelta. Suihke on todella hienojakoista, vaikkei aerosoli olekaan. Pocket Bunny -tuotteita on saatavilla Moist Mistinä sekä Sleek Mistinä. Moist Mist nimensä mukaisesti tuo kosteutta iholle ja Sleek Mist auttaa rasvaista ihoa. Sleek Mist tuo myös kosteutta iholle ja auttaa ihon elastisuudessa. Tätä voi lisäillä pitkin päivää ja koska tämä on aerosoliton sekä kätevän kokoinen, on tätä helppo – ja erittäin söpöä – kannella mukana laukussa. Itse en voi sanoa, että huomasin tämän kauheasti auttavan rasvaisuuden hillitsemisessä, mutta tämä “sulatti” puuterin meikkipohjaan ja sai meikin näyttämään kauniimmalta. Tämä olisi ehkä ollut itselläni parempi kesällä, sillä ihoni on silloin rasvoittuvaisempi, nyt ehkä olisi kaivannut enemmän Moist Mistiä. Luultavasti tulen ostamaan vielä molemmat ja vertailemaan, että onko niillä niin paljoa eroa. Tämä on kyllä yksi kasvis- ja hedelmäcocktail jos INCIä katsoo – sieniä, omenaa, persikkaa, kaalia, mansikkaa, kiiviä, ananasta, sitruunaa ja viinirypäleitä. Sleek Mististä löytyy myös hammamelista, jota käytetään aika usein rasvaiselle ja akneen taipuvalle iholle. Tämä on kai ainoa näistä kolmesta, missä ei ole kalvonmuodostaja-aineita eli tämä ei jätä iholle ns. kalvoa, joka suojaisi meikkiä esim. säältä. Korjatkaa, jos joku INCIstä sellaisen löytää.

Kiko Spray Make Up Fixer on ollut kaapissa odottamassa KAUAN, kunnes lopulta päätin kokeilla, että mitäs tämä tekee. Tämä on aerosolipulloon pakattu ja suihke on niin hieno, että hetken jo mietin, että tuleeko sieltä mitään tavaraa ulos. Tämä kuivuu ihan saman tien kun se osuu iholle. Tähän ei ole lisätty parfyymiä, mutta kyllä tässä silti on jonkinlainen tuoksu. INCI on aika lyhyt – alkoholin, kaasujen ja veden lisäksi tuotteessa on oikeastaan vain kalvonmuodostajaa sekä kamomillauutteita. Eli tämä ihan oikeasti tekee todella ohuen kalvon meikin päälle, jotta kosteus ei pääsisi meikkiä liikuttamaan. Tämä ei siis kosteuta eikä tätä kannata lisätä päivän mittaan. Tämä on kuin hiuslakka naamalle – kylläkin hellävaraisempi eikä jätä naamaa tahmaisen tai kireän tuntuiseksi. En käytä tätä päivittäin, sillä minua ei haittaa jos työpäivän aikana meikki vähän liikkuu, mutta tämä on hyvä vaihtoehto, jos oikeasti haluaa suojata meikkia esim. tihkusateelta.

oobd_urban_decay_all_nighter_setting_spray

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray on ehkä näistä kaikista tunnetuin. Suihke lupaa 16 tunnin pidon ilman, että meikki halkeilee, asettuu ryppyihin jne. Voitte uskoa, ettei tämä nyt ihan pidä paikkaansa. Itse huomaan jonkinlaisen eron siihen, etten olisi käyttänyt suihketta, mutta kyllä meikkini näyttää 10 tunnin jälkeen siltä, että se on ollut naamallani tunteja. Suihke sopii kaikille ihotyypeille, vaikka itse ostin tämän toiselta bloggaajalta, jolle tämä ei selvästikään sopinut. Kannattaa siis olla tarkka, jos iho on vähänkin herkkä esim. alkoholille. Tässä tuotteessa on aika montaakin eri kalvonmuodostajaa, joten tämä kyllä fixaa meikin paikoilleen. Itse olen käyttänyt tätä niin, että ensin vedän alle MACin Fix+, jotta saan jotain kosteutta ihooni ennen kuin vedän päälle kalvon. Yksinäänkin tämä sulattaa puuterin, kuten mikä tahansa märkä tuote, mutta kosteutta tämäkään ei ihan hirveästi iholle tuo. Tämä on kuitenkin ehkä enemmän sekoitus kahta ensimmäistä (Tonymolya ja Kikoa), joten tämä selvästi tekee enemmän yksinään, kuin kumpikaan toisista.

Riippuu siis täysin siitä, mitä haette tuotteelta, että mikä näistä olisi teille paras. Itse käytän kaikkia ihan sulassa sovussa ja riippuen ihon kunnosta. Kalvonmuodostajat ovat ainoita, jotka voivat potentiaalisesti tehdä meikin kestosta pidemmän, sillä ne estävät ulkoisia ärsykkeitä esim. sadetta pilaamasta meikkiä – johonkin asteeseen, eivät nekään kaikkeen pysty.

Onko teillä suosikkia meikinkiinnityssuihkeista?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.