makeup

3 x Benefitin ripsiväri – They’re Real!, Roller Lash ja BADgal Bang!

Kuten tämän ostopostauksessa lupasin, niin päätin tehdä kaikesta kolmesta Benefitin suositusta ripsiväristä vertailupostauksen. Ja tässä se tulee!

Pienenä vinkkinä, että jos ostatte miniversioita, niin niistä voi sitten lähteä itse harja irti. Minulle kävi näin Roller Lashin miniversion kanssa, jonka ostin Oslon lentokentältä. Onneksi en ehtinyt heittää sitä mihinkään matkakassiin mukaan, vaan olin ihan kotona. Reissussa olisi ollut aika inhottavaa huomata, ettei ripsiväriä voi käyttää, koska itse harja jäi tuubiin sisään.

Näiden kolmen ripsivärin myyntiargumentit ovat jo erilaisia:

They’re Real! tuo pituutta sekä tuuheutta
Roller Lash taivuttaa ja nostaa ripsiä
BADgal Bang! tuo tuuheutta

benefit they're real badgal bang roller lash

Ripsivärejä voi myös kerrostaa, kuten Sephoran sivuilla on kerrottu:

Start your lash look with BADgal BANG!, focusing on the roots of your lashes to build volume. Finish by layering They’re Real! on top to give shorter lashes a look of dramatic length, or with Roller Lash to give straighter lashes a curled, wide-awake look.

Täytyy kyllä myöntää, että itse en ehkä kolmea ripsiväriä sentään käyttäisi samanaikaisesti. Kahta olen usein käyttänytkin, mutta nykyään olen siihenkin liian laiska. Niinpä haluan yhden ripsivärin, joka tekisi mielellään noista kaikkea kolmea.

They’re Real! ja Roller Lash olivat itselleni jo entuudestaan tuttuja, mutta uusin BADgal Bang! lähti testiin ensimmäistä kertaa.

Ensimmäisenä huomasin, että kaikissa kolmessa ripsivärissä on muovinen harja. Eli jos tykkäätte perinteisestä kuituharjasta, niin valitettavasti sitä ei löydy näistä Benefitin ripsiväreistä. Itse tykkään muovisista, ne tuntuvat tarraavan paremmin kiinni lyhyisiin ripsiin, tai sitten ohuista ja tiheistä kuituharjoista.

benefit badgal bang roller lash they're real brushes

BADgal Bang!:n harja on tiheän kartiomainen, Roller Lashin kaartuva, ja They’re Real!:n aika paksu ja siinä on pidemmät piikit.

Omat suosikkiharjani näistä kolmesta ovat Roller Lashissä sekä BADgal Bang!:ssä. Molemmissa on aika lyhyet ja tiheät piikit, jolloin ne erottelevat ja tarrautuvat myös pieniin ripsiin. They’re Real! -harjalla olen saanut tökkäistyä aika kivuliaasti itseäni luomirajaan – en suosittele.

Mikään näistä ei ole vedenkestävä, mutta itse en ole huomannut näiden kauhean helposti suttaantuvan. Oikeastaan BADgal Bang! selvisi aika hikisestä päivästä ilman mitään ongelmia. Myös varsinkin BADgal Bang!:in poistaminen ripsistä on melkein vedenkestävien ripsivärien kanssa samaa luokkaa. Ainakin omiin ripsiini se tarrautuu hyvin.

Yksi minkä huomasin, että Roller Lash ei pidä taivutuksia ainakaan omissa ripsissäni yhtään sen paremmin kuin kaksi muutakaan ripsiväriä. Ja varsinkin vasemman silmäni ripset ovat niin vaikeat, ettei kaikki vedenkestävätkään pidä niissä taivutuksia. Jos siis taivutuksen pito on se, mitä haet ripsiväriltä, niin silloin mikään näistä tuskin on sinulle se ripsiväri.

Tässä ripsivärit vertailussa ripsissäni – kaikkia ripsillä yksi kerros:

benefit badgal bang roller lash they're real comparison

Itse ainakin huomaan, että parhaimmat tulokset antavat BADgal Bang! sekä Roller Lash (hieman kevyempää, mutta pidentävää). They’re Real! oli jossain vaiheessa lemppari, mutta nyt se ei tunnu tekevän mun ripsille oikein mitään. Sopii ehkä jo luonnollisesti tuuheille ripsille parhaiten.

Onko kokemusta näistä kolmesta? Mikä on oma lempparinne?

4 Comments

  • Laura

    Mä olen joskus kokeillut Roller Lashia ja muistaisin sen olevan hyvä! Sulla ei siis Badgal Bang valunut lainkaan, sillä olen kuullut monessa arvostelussa sellaista valitusta? Noissa kuvissa Badgal Bang näyttää kyllä mun makuun ihanimmalta – more is more tyylillä! 😀

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  • Mari

    Roller lash on ollut mun lemppari jo pitkään. Tänä kesänä ostin badgal bangin ja se on noussut ykköseksi, tekee tosi kauniit ripset jopa mun olemattomista piikkisuorista tyngistä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.