shopping,  skincare

3 tuotetta Sephorasta

Joo joo tiedetään, kaksi ostospostausta peräkkäin. Mutta tällä hetkellä ei vaan pysty mihinkään yhtään enempää järkeä tarvitsevaan blogipostauksen kirjoittamiseen. Niinpä saatte nähdä, että mitkä kolme tuotetta tilasin Sephoran 20% alesta.

Minulla oli listalla vain yksi tuote, kun naputtelin itseni Sephoran sivuille. Se tuli onneksi ostettua – oli onneksi varastossa – ja sen lisäksi kaksi muuta, jotka tulevat kyllä tarpeeseen.

Katsotaan ensimmäisenä se must-tuote, jonka perään olen odottanut jo hetken. Ja nyt siis lopultakin korealainen Belif on saatavilla myös Euroopasta! Niinpä tartuin tilaisuuteen ja tilasin itselleni The True Cream Aqua Bomb -voiteen. Tätä on kehuttu rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle ja hieman paksumpi The True Cream Moisturizing Bomb sopii taas kuivemman ihon omaaville.  Testasin voidetta vasta kädelle, mutta erittäin lupaava päivävoiteeksi ja meikin alle.

sephora ostokset clinique fit youth to the people belif

Toinen ostos oli silmänympärysvoide. Ensin harkitsin Belifin voidetta, mutta päädyin lopulta Youth To The Peoplen Age Prevention Superfood Eye Creamiin. Tämän tuotteen myi minulle sana tripeptide 5, joka on näyttänyt testeissä tekevän ihosta kimmoisemman ja kiinteämmän. Kiinteämmät silmänaluset, yes please! Tämä on aika paksun tuntuista ensialkuun, mutta pienen pieni määrä riittää hyvin silmänalusille ja ikään kuin sulaa niihin. Käytän tätä itse vain yötä vasten, mutta moni käyttää tätä myös päivisin ja kuulemma sopii meikin alle.

Viimeisenä, mutta ehkä mielenkiintoisempana Clinique Fit -sarjan Workout 24-Hour -ripsiväri. Mun Tarte Lifted on loppumassa, niin päätin testata, että miten toinen hikitreeneihin tarkoitettu ripsiväri toimii. Saatte ehkä näistä kahdesta vertailua tai ainakin kerron tarkemmin tästä Cliniquen tuotteesta. Muutenkin koko Clinique Fit -tuoteperhe vaikuttaa mielenkiintoiselta ja pakkaukset ovat ihanan pirteitä – vaikkakin niissä on vähän turhaa pakkausta ympärillä.

Pahoitteluni todella näistä bloghiljaisuuksista, mutta uusi työ on ollut aika rasittavaa – henkisesti lähinnä, sillä niin paljon uutta mitä pitää oppia ja varsinkin komiteoiden ja palavereiden sihteerinä joudun keskittymään enemmän asioihin. Työkieli on englanti, vaikka onneksi yksi johtaja on Suomessa eli hänen kanssaan voin keskustella ihan suomeksikin, mutta sitten kaiken maailman lyhenteet, mitä näinkin suuressa organisaatiossa on, on oma lukunsa. Yritä siinä tehdä muistiota palavereista, kun et tajunnut puoliakaan aika syvälle prosesseihin menevistä jutuista. Tämän lisäksi on tullut paljon esim. tapaamisten ja matkojen järjestelyjä sekä yhtäkkiä vain sähköpostiin tulevia pikatoimeksiantoja – joista yleensä ei alkuun ole mitään hajua. Kuukausittain, kvartaaleittain tai vuosittain pitää laatia erilaisia raportteja ja pitää ihmisiä kartalla sekä paimentaa heitä. Mutta en voi valittaa, jos minulle luotettiin kahden työviikon jälkeen paljon vaativampi homma, niin voi vain olla ylpeä itsestään. En siis ole enää virallisesti assari – tai virallisesti olen vielä, mutta käytännössä en.

Huomenna onkin sitten mun synttärit – juhlin niitä taloyhtiön kevättalkoissa, joten onnea vain minulle!

Kiinnostaako joku näistä ostoksista erityisesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.