makeup

3 Concept Eyes testissä – Geeky ja #peach

Lauantaina päätin testata muutamia uusia tuotteita naamalleni, joista pääasiaan pääsivät 3 Concept Eyesin Geeky-huulipuna sekä Barbapapa-kokoelman poskipuna sävyssä Peach.

Samalla päätin myös tarttua Smashboxin Step-by-Step Contour Stick Trio -pakettiin, josta swatchailujen jälkeen kokeiluun pääsi vain Contour-kynä. Tämä oli todella helppo levittää kostealla sienellä eikä väri ollutkaan enää iholla niin pelottavan tumma. Kaksi muuta kynää jäävät varmaankin käyttämättä, bronzer oli todella tumma ja highlight tummempi ja keltaisempi kuin oma ihoni.

Korostustuotteena on ihan järkyttävän metallinen Cover FX:n Custom Enhancer Drops sävyssä Moonlight. Vähän liian tumma minulle, sillä suorana peiliin katsoessa näytti, kuin silmän kulmat olisivat tummemmat kuin muu naama. Suoraan valon alla näyttää hyvältä, mutta jos vähänkin tulee varjoa, niin tummemmalta näyttää. Olen tilannut tästä sävyn Celestial, mutta toimitusvaikeuksien takia sitä ei ole vielä minulla. Moonlight toimii paremmin sekoitettuna meikkivoiteeseen, jolloin se antaa sille kauniin hehkun.

Oikein ihanaa viikonalkua kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.