lifestyle

3, 2, 1… LOMA!

Alkaa nimittäin NYT! Lopultakin. Kesäkuun jälkeen olen ollut ihan poikki, joten loma on todellakin tervetullut.

Ihan järkyttävän suuria suunnitelmia ei lomalle ole, ensi viikolla on lapsen kanssa labrassa käyntiä, minä käyn laitattamassa ripsipermanentin keskiviikkona ja torstaina PT-tunnille. Mä panikoin ajatuksesta, että pitää taas raahautua salille parin viikon tauon jälkeen ja oikeasti tehdä tunti jotain personal trainerin kanssa. Olen varmaan puolikuollut sen jälkeen.

Mutta siis syy, miksi käyn taas ottamassa ripsipermanentin on se, että piipahdamme Barcelonassa loman aikana. Ja en todellakaan halua meikata itseäni kolmenkymmenen asteen lämmössä – se sulisi noin minuutissa.

water_fountain

Barcelonaan liittyen kaikki vinkit otetaan vastaan – ravintoloista, tekemisistä, kaupoista ja yleisesti kiva-tietää-jutuista. Minun ainoa kokemukseni Espanjasta on Mallorca, manner-Espanjassa en ole käynyt vielä kertaakaan eli jo oli aika.

Blogipostauksia on kolme kirjoitettu, mutta niistä puuttuu kuvat, koska en ole jaksanut istua enää töiden jälkeen koneella. Lomalla on sitten onneksi aikaa päivitellä blogia. Luultavasti teen ma-ke-pe-postaukset eli vähemmän kuin normaalisti, mutta tällä tyylillä saan päiviteltyä edes nyt alkukesää useammin. Tulossa on ainakin ostopostauksia (järkevämpi olisi ehkä olla ilmoittamatta niistä), kangasnaamioista, tuotevertailua jne. Mistä te haluaisitte lukea?

Kenellä muulla alkaa loma? Jeee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.