ihonhoito,  Meikit,  ostokset

2 x Back 2 MAC ja yksi Fix+

Kävin perjantaina töiden jälkeen ensin Harmonia Helsingissä – josta myöhemmin lisää – ja tämän jälkeen vaihtamassa 12 tyhjää/vanhaa MAC-tuotetta kahteen uuteen huulipunaan. Back 2 MAC on ihan keksintö ja tällä kertaa tiesin, että otan vain nudepunia, sillä niitä käytän eniten.

Kävin myyjän kanssa läpi muutamia punia, sillä halusin mahdollisimman lähelle Charlotte Tilburyn Bitch Perfect -sävyä olevan huulipunan. Shy Girl oli lähimpänä, vaikka koostumus onkin Cremesheen, kun taas CT on matta.

mac fix+ shy girl creme cup

Shy Girliä kuvataan kermaiseksi neutraalin koralliseksi beigeksi – lähinnä ehkä persikkaa mielestäni. Bitch Perfect on hieman vaaleanpunaisempi.

Crème Cup sen sijaan on haalean vaaleanpunainen, joka taittaa hieman kylmään. Myös Cremesheen koostumukseltaan.

Molemmat ovat tosi suosittuja sävyjä ja vähän outoa, etten ole koskaan omistanut kumpaakaan, mutta nyt omistan ne molemmat. Cremesheen ei ole koostumuksena MACin parhaimpia omasta mielestäni, mutta varsinkin näin vaaleina sävyinä ne ovat helppoja töissä – ei tarvitse miettiä niiden tahriintumista hampaisiin tai valumista huulten rajojen ulkopuolelle.

mac shy girl creme cup

Koska en kehdannut käydä hakemassa kahta ilmaista punaa, niin nappasin mukaani vielä Fix+ Coconut-tuoksussa. Minulla oli tämä silloin kun se tuli LE-tuoksuna kokoelmaan ja sen verran ihana on, että ostin nyt uudestaan. Fix+ toimii itselläni joko kasvovetenä tai päivän mittaan ihon raikastajana – meikkiä en sillä ”kiinnitä”.

Minkä punan te valitsisitte Back 2 MAC -punana?

7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: