Kauneus | lifestyle

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri – Luukku 24 – Jotain punaista

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri – Luukku 24 – Jotain punaista

Se on sitten jouluaatto! Tänään on viimeisen luukun aika tämän vuoden kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa – kaikissa kalenteriin osallistuneissa blogeissa aukeaa tänään luukku, jonka ainoa yhteinen tekijä on ”jotain punaista”. Eli kannattaa käydä katsomassa mitä punaista muiden bloggaajien luukuista ilmestyy!

Itse otin varman päälle ja tein tämän meikin jo viikkoja sitten, sillä tiesin, että aina ennen joulua stressitaso nousee ja tulee yllättäviä kiireitä – enkä ole tämän jälkeen ehtinyt mitään meikkikuvia ottaakaan eli hyvin tiedetty itseni. Niinpä siis saatte aika perinteisen meikin – tällä samalla olin miehen työpaikan pikkujouluissa.

red lips

red lips

red lips

Silmissä on Anastasia Beverly Hillsin Subculture ja huulilla Kat von D:n Outlaw. Vihreä, kulta ja punainen – ehdottomasti jouluinen meikki. Ja minulla on päällä jotain muuta kuin mustaa! Tuo mekko oli päällä Raskasta Joulua -konsertissakin. Jos joku bongasi minut eilen tulleessä TV-esityksessä, niin saa huutaa hep! Meinaan mä en ja tiesin missä ollaan.

Tänään aukeaa luukku myös näissä blogeissa:

KIDULT / Kultainen kynsilakka / Beauty Highlights / Keyword:Love / In This Light / Wasting Lifestyle / Ria G / Shopaholic Mom Life / The Domino Effect / Dioriina / Neiti Minttukihara / Mizz Annie / Blinger Shimmer / Divine / Nena Sofia’s Nails / The Queen of Glitter / Smoky Eye Candy / MissAria / hannamaria / Huulipunamania / The Diary of a Shopaholic / Hanna Julia / Charming Nails / Mennen ja Tullen / Maria Glow / Elina K / My Personal Galaxy / Jenni Janas / Strokes of Color / Better Nail Day

Oikein hyvää joulua kaikille lukijoille!6 thoughts on “Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri – Luukku 24 – Jotain punaista”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: