Kauneus | lifestyle

AVON #bereMARKable by Karkkipäivä + arvonta!

AVON #bereMARKable by Karkkipäivä + arvonta!

Sain viestin Avonilta, että he lähettävät minulle Karkkipäivän kanssa yhteistyössä tehdyn #bereMARKable -boxin, joka oli ihana yllätys! Olen Sannin kirjoituksen boxista lukenut.

Boxissa on Avonin Mark-tuotteita 101 euron edestä ja laatikon hinta on 39 euroa. Jos kiinnostaa, niin kannattaa käydä nopeasti nappaamassa yksi itselleen. Ja Sannin postaus kannattaa lukea, sillä siinä kerrotaan miksi juuri kyseiset tuotteet päätyivät boxiin.

Tämä laatikko on aivan ihana! Mustavalkoista chevronia, mustassa silkkipaperissa ja sisällä pinkkiä paperisilppua. Todellakin tyylikäs!

avon_beremarkable_by_karkkipaiva

avon_beremarkable_by_karkkipaiva

Itseäni boxissa kiinnostavat eniten huulipuna sekä poskipuna. Poskipunia en ole vielä päässyt Mark-sarjasta testaamaankaan ja huulipunan sävy näyttää tosi kivalta murretulta vadelmalta.

Ennestään omistan jo rajauskynän ja luomivärin. JA koska omistan aika paljon erilaisia Avonin tuotteita, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet käyttämättä (esim. sävy ei ole minua), niin ajattelin arpoa jollekulle teistä pienen Avon-paketin. Tämä ei ole sponsoroitu postaus, vaan olen saanut tuotteet PR-näytteinä, mutten olekaan päässyt niitä kaikkia testaamaan ja luultavasti en tulekaan.

avon_beremarkable_by_karkkipaiva

ARVONTA

Paketissa on: Nude Matte -meikkivoide sävyssä Nude, Big Colour Shadowstick sävyssä Vanilla, CC Cream sävyssä Nude, Full Cover Cream Concealer sävyssä Medium, 18hr Artist Eyeshadow Inks sävyssä Lasting Lilac, Mega Effects Liquid Liner sävyssä Black, Skinny Precision Longwear Eyeliner sävyssä Boldest Black sekä Big & Daring -ripsiväri sävyssä Black.

SÄÄNNÖT

Jätä kommentti, jossa kerrot mikä Avonin tuote (mistä tahansa tuoteryhmästä) on ollut oma suosikkisi – tai mitä haluaisit eniten kokeilla.

Arvonta on avoinna su 24.9. klo 23:59 asti ja maanantaina 25.9. arvon voittajan random.orgin avulla. Jätäthän alle sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinut kiinni. Odotan vastausta viestiin vain 24h ja sitten arvon uuden voittajan, jotta paketti pääsee mahdollisimman pian matkaan.

Onnea kaikille arvontaan!

Tuotteet ja boxi saatu PR-näytteinä26 thoughts on “AVON #bereMARKable by Karkkipäivä + arvonta!”

 • En ole Avonin tuotteita koskaan tainnut kokeilla. Sannin esittelyn perusteella kiinnostus kuitenkin heräsi etenkin huulituotteisiin. Lisäksi Nude-blogin Erika kehui peiteaineen niin hyvin, että se kiinnostaisi myös kokeilla.

 • Avon on minulle täysin tuntematon merkki, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa 🙂 Ainakin heidän meikkivoiteitaan muistan kehuttaneen, joten niitä olisi kiva kokeilla 🙂

 • Kyllä ehdottomasti silmämeikkikynät ovat olleet aivan huippuja! Glimmersticksit vai mitänenytoli 😀 Meikkejä kokeilen myös jatkossa erittäin mielelläni.

 • Olen kokeillut Avonilta vain yhtä huulipunaa, jonka sain joskus kaverilta lahjaksi. Kovasti kiinnostaisi nuo uudet huulipunat sekä cc voide. Vielä en ole saanut aikaiseksi tilata, kun koen tuon konsultin kautta tilaamisen hieman hankalaksi.

 • Varmaankin suihkugeelit, niissä on niin ihania tuoksuyhdistelmiä.
  Luomivärinpohjustajasta olen pitänyt myös.

 • En osallitsu arvontaan, mutta Avon on hurmannut mut huulipuniensa suhteen! Niissä on hyvät, muodikkaat mutta samalla klassiset sävyt. Ja hyvä koostumus sekä kestävyys. Tykkään!

 • En ole Avonin tuotteita kokeillut, mutta viime aikoina kiinnostus on herännyt. Tuossa boxissakin mukana olevat Nude Matte -meikkivoide sekä Big & Daring-ripsiväri vaikuttavat mielenkiintoisilta.

 • Avonin suihkugeeleistä olen tykännyt erityisesti tuoksujen vuoksi 🙂 Olisi mielenkiintoista päästä testailemaan myös Avonin meikkituotteita 🙂

 • eniten kiinnostaa Avon Full Cover Concealer, kasvojen arven peittoon, muut tuotteet tietysti paketista myös:), en ole kokeillut Avonin tuotteita, tuotemerkki kyllä tuttu ja kiinnostaa

 • Olisi huikea päästä testaamaan näitä uusia tuotteita, itse käytän ainoastaan avonin kynsilakkoja. Huippuja!😍

 • Tuo paketissa tuleva poskipuna vaikuttaa itselleni lähes täydelliseltä, joten se kiinnostaa eniten. Muistaakseni en ole koskaan kokeillut Avonin tuotteita.

 • En ole koskaan testannut Avonin tuotteita ja oikeastaan moni tuote kiinnostaisi ja olisi kiva päästä testaamaan joskus. Full Cover Cream Concealer vaikuttaa mielenkiintoiselta. Olisi kiva päästää tosi toimiin tuote ja nähdä toimiiko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: