Lauantain kevyen keväinen meikki

Eilen jäi postaus tulematta ulos, sillä makasin suurimman osan sunnuntaista päänsäryssä sängyssä enkä jaksanut sitäkään pientä hetkeä illasta istua koneella, minkä pääsin sängystä pois. Mutta tänään jatketaan ihan normaalisti.

Lauantaina oli taloyhtiön kevättalkoot ja 1h15min sain haravoitua itselleni Polarin mukaan 100% päivän fitnesstavoitteesta. Sitten voikin vetää napaan yhden makkaran ja lonkeron, ennen kuin tulin sisälle laittamaan itseni valmiiksi niinkin suurta tapahtumaa varten, kuin kauppareissua. Oikeastaan illalla sisko ja sen poikaystävä tulivat katsomaan Euroviisuja, niin oli se meikki vähän sitäkin varten.

Koska oli niin ihanan keväinen ilma, päätin tehdä mahdollisimman kuulaan ja kevyen meikin – käyttäen aika paljon voidemaisia tuotteita.

kevyen kevyt meikki

kevyen kevyt meikki

kevyen kevyt meikki

Pohjalla on By Terryn CC-voide, joka oli aika kiva yllätys – sain testipussukan Creme de la Cremen ostoksen mukana. Jos tässä olisi suojakerroin, niin hankkisin tätä varmasti, sen verran kivan kosteuttavan tuntuinen oli kasvoilla. Tässä ei juurikaan ole peittoa, mutta kun iho on paremmassa kunnossa (ei juuri tällä hetkellä) niin en minä hirveästi peittoa haluakaan työmeikkiini. Varjostuksena Smashboxin varjostuskynä, highlighterina joku vanha voidemainen Illamasqualta ja poskilla 3CE:n Barbapapa persikkainen cushion-poskipuna. Luomilla ensin Cover FX:n Custom Enhance Dropseja sävyssä Moonlight, jonka päällä Colourpopin Just For Fun.

Mikä on teidän freesin meikin must have -tuote?

Smashbox saatu PR-näytteenä / Sisältää affiliate-linkkejä

2 thoughts on “Lauantain kevyen keväinen meikki

  1. Tosi kaunis meikki! Ja sanomattakin selvä, että kiinnostuin tuosta By Terryn CC-voiteesta, täytyypä käydä kurkkimassa sopisiko INCIn puolesta mulle, eli onko alkoholiton.
    Mä sanon kosteussuihkeen, koska sillä saa freesattua vaikka lipsahtaisikin liian mattaiseksi! Myös Bohon meikkivoiteella/meikkipuuterilla saa kivan, freesin ilmeen, samoin Acorellen sävyttävällä aurinkorasvalla 🙂

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s