Synttäriviikonloppu

Mä olen jotenkin ollut niin lomalla koko viikonlopun, etten ole edes miettinyt bloggaamista. Ja se ei johdu vapusta tai edes mun perjantaisista synttäreistä. Koko ajan päällä oleva tulehdus ja sen nostattama ruumiinlämpö ovat sen verran väsyttäneet, että en ole jaksanut edes kirjoitella mitään. Jotenkin koneelle istuminen, kuvien editointi tai edes kuvaaminen on ollut ylivoimaisen vaikeaa. No, katsotaan mikä seuraava steppi lääkärin mielestä on, kun poskionteloiden röntgen sekä hammasröntgenit olivat puhtaat. Eihän tätä ole jatkunut kuin pari kuukautta.

No mutta, perjantaina oli siis mun synttärit. Se olisi sitten 34 vuotta mittarissa. Töiden jälkeen kävimme syömässä Goodwinissa. Mieheltä sain lahjaksi Polarin A360 -fitnessmittarin, jonka olin pyytänytkin eli sinänsä lahja ei ollut yllätys vaikka mies yrittikin vihjata, että olisi ostanut jonkun korun. Mittari pääsi kunnon testiin vasta sunnuntaina, kun kävin Cardio Start -tunnilla. Kyllä sitä tulee aina yllätyksenä, että kuinka huono keskivartalolihasten kunto mulla onkaan. Jalat ja kädet vielä ihan ok.

polar_a360

Lauantaina käytiin koko perheen voimin Fazerilla brunssilla ja sen jälkeen katsomassa Guardians of the Galaxy vol. 2. En edes muista koska ollaan viimeksi käyty koko perheen voimin leffassa – jos koskaan – sillä lapsi ei pystynyt aikaisemmin seuraamaan englanninkielisiä elokuvia eikä mies pysty seuraamaan suomeksi dubattuja.

Tänään onkin sitten jo vappupäivä, ei ole yhtään ollut vappufiilis koko viikonloppuna. Meillä on yksi vappupallo – Arnoldsin donitsipallo – mutta siihen meidän vappujutut jäikin. Niin ja voitte arvata kuinka paljon tekee mieli donitsia, kun se pallo sijaitsee meidän telkkarin lähellä eli näen sen aina kun katson telkkaria. Jep. Mutta, ei muita vappujuttuja – ei simaa, munkkeja tai muutakaan.

goodwin

Jos nyt tänään yrittäisin kuvata huhtikuun suosikit sekä loppuneet tuotteet, niin saisitte lukea niistä seuraavana parina päivänä. Toivottavasti olette selvinneet itse ilman krapulaa ja voitte nauttia tästä ihanasta kevätpäivästä kunnolla.

Hyvää vappupäivää ja alkavaa viikkoa!

2 thoughts on “Synttäriviikonloppu

  1. Onneksi olkoon synttäreiden johdosta! Ja toivon mukaan parantuisit pian ja syy selviäisi! Oma vappuni on mennyt rauhallisesti, eilen leivoin Éclair-leivoksien, eli tuulihattujen pohjat ja tänään sitten täytin ne – nyt on sellainen fiilis, että kiitos ei mitään makeaa pitkään aikaan 😛

    Like

  2. 34?? Meinasin just tippuu penkiltä 😀 Nyt kun suhun Bernerillä törmäsin ni en uskos vielä huomennakaan et oot yhtään yli 30. Toivottavasti nautit synttäreistä täysillä ja tsempit pöpön taltuttamiseen♡

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s