Tämän vuoden ensimmäinen suojakerroinihastuminen

Jep. Mä käytän suojakertoimia ympäri vuoden. Talvella riittää 30 tai allekin, jos tiedän, etten hengaa ulkona auringonopaisteessa kauan. Mutta keväällä SK50 on pakko olla – oli sitten pilvistä tai auringonpaistetta.

Ja tämän kevään ensimmäinen korkkaus oli The Body Shopin Skin Defence Multi Protection Essence SPF50 PA++++. Tätä teki mieli kokeilla jo viime vuonna, mutta suuren suojakerroinhaalinnan jälkeen en enää kehdannut osta yhtään lisää. Niinpä ostin sen nyt tänä keväänä, kun The Body Shopilla oli jokin alepäivä ja sain sen halvemmalla.

the body shop skin defence multi-protection essence

40ml pakkaus Skin Defenceä kustantaa 24,50 euroa ja 60ml pakkaus 29,50 euroa. Itse näin vain tuota pienempää liikkeessä, mutta voi olla, että joudun ostamaan isommankin loppukesästä (varastossa on kyllä pari muutakin kiinnostavaa suojakertoimellista voidetta).

Skin Defence on tosi ohutta valkoista voidetta, essence-kuvastaa sitä ehkä vähän paremmin, sillä voide on vetisen juoksevaa ja se imeytyy iholle todella nopeasti. Tämä ei todellakaan jätä valkoista tai tahmaista pintaa, vaan tuntuu ihan kosteuttavalta seerumilta. Essence sisältää myös C-vitamiinia, joten se myös kirkastaa ihoa.

Eniten hämmentää käyttöohjeiden herneen kokoinen annos. Ei sillä saa tarpeeksi riittävää suojakerrointa koko kasvoille. En siis suosittele testaamaan noin pienellä määrällä mitään.

Tuotteessa ON alkoholia, joten suosittelen sen alle jotain kosteuttavaa. Ihoni ei ole tästä vielä suuttunut, mutta pitkässä juoksussa alkoholi heti tokana ainesosana ei ole hyvä juttu iholle.

Tuote on vegaaninen.

the body shop pinita colada

Niin ja The Body Shopista puheen ollen – Piñita Colada ja Virgin Mojito ovat tulleet takaisin! Mmm… niin ihania!

Mikä on teidän lempparisuojakertoimellinen voide?

Sisältää affiliate-linkkejä

4 thoughts on “Tämän vuoden ensimmäinen suojakerroinihastuminen

  1. Iiks. Mulla on tuo odottelemassa enkä hoksannut tuota alkoholia. Mitenköhän sitä uskaltaa käyttää kun on taipumusta pigmenttiläiskiin?

    Like

  2. Miten tuo käyttäytyy meikkivoiteen alla? Laitatko vielä päivävoiteen tai primerin tuon päälle? Rasvaisen ihon omistajana pohdiskelen. Macin spf 50 primer on itselleni ollut paras ratkaisu toistaiseksi, mutta aina uutuudet kiinnostaa 🙂

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s