Alkukevään uutuuksia

Tuntuu, että näin keväisin uusia tuotelanseerauksia tulee eniten. Ehkä tuleva kesä innostaa eniten kosmetiikkabrändejäkin. Tänään ajattelin pikaisesti esitellä joitain uutuuksia, jotka ovat löytäneet tiensä minun luokse.

Osaa olen ehtinyt testata jonkin verran, jotkut olen ehtinyt juuri ja juuri kuvata. Eli jos haluatte tarkempaa arvioita joistain tuotteista, niin kirjoitelkaa kommentikenttään, niin tiedän vähän missä järjestyksessä testailen tuotteita.

clarins hydra-essentiel serum gel

Ensimmäisenä sain ihanan paketin Clarinsilta, joka sisälsi seerumin sekä geelimäisen voiteen – oikeilta nimiltään Hydra-Essentiel Intensive Moisture Quenching bi-Phase serum ja Hydra-Essentiel Moisturizes and Quenches, Cooling Gel. Sanahirviöitä siis. Näitä olen testannut jo vähän aikaa ja täytyy myöntää, että geeli on todella raikastavan tuntuinen aamulla ja seerumi tuntuu ihanan kosteuttavalta. Geeli on tarkoitettu normaalista sekaiholle, joten kuivaihoisten kannattaa tarkistaa sarjan paksummat voiteet.

vita liberata trystal pressed

vita liberata ten minute tan

Vita Liberatalta on tulossa kaksi aivan ihanaa uutuutta, jos itseruskettaminen kiinnostaa. Nimittäin 10 minuutin pikarusketusvoide sekä kiinteä versio Trystal-aurinkopuuterista. Ehkä ensimmäistä kertaa IKINÄ, minäkin voisin testata itseruskettavia. Varsinkin mun valkoiset koivet voisivat ottaa vähän väriä.

treat collection lipstick

treat collection nail polish social princess

Treat Collectionilta on tullut uusia sävyjä huulipuniin sekä kynsilakkoihin. Itse tietysti vielä tosi tylsänä ihmisenä valitsin hillityimmät sävyt – huulipunasta olisi löytynyt kirkasta koralliakin, mutta kynsilakat olivat kaikki hiemman murrettuja violetteja.

evo mane tamer

Evo lanseerasi uuden silottavan hiustuotesarjan, jossa täysin uusina ovat Mane Tamer -shampoo ja -hoitoaine. Nämä silottavat tuotteet eivät sisällä öljyjä, joita normaalit silottavat tuotteet sisältävät. Nämä voivat olla liian raskaita omille hiuksilleni, joten annan ne poikaystävälleni testiin. Minusta Evon pullojen tekstit ovat aivan ihania!

smashbox always on gel liner always on lipstick

Smashboxilta tulee pikkuisten Cover Shot -luomiväripalettien lisäksi Suomen markkinoille nyt lopultakin nestemäiset huulipunat sekä geelimäiset silmänrajauskynät. Näitä on odotettu! Ja saatte varmaankin heti huomenna lukea näistä tuotteista hieman lisää.

essence the cushion eyeliner

Essenceltä on tullut tosi paljon uutuksia, joista osasta olen jo kertonutkin, mutta esim. cushion-rajaustuote odottelee vielä testausta.

avon_viva_la_vita

avon solutsion cellu-break bust contour

Avonilta on tullut Solutions-sarjaan uutena Cellu-Break 5D -selluliittivoide sekä Bust Contour Lift & Tone -voide. En tiedä oliko tämä joku vinkki Avonilta, mutta pakkohan nämä on testata. Näiden lisäksi sain myös Viva la Vita Eau de Parfumin, joka on kukkais-hedelmäinen tuoksu. Todella sopiva päivätuoksuksi näin keväällä.

Herättikö joku uutuuksista mielenkiinnon?

Kaikki tuotteet saatu PR-näytteinä

One thought on “Alkukevään uutuuksia

  1. Mä olen käyttänyt noita evoja ja olen todella ihmeissäni, ne ei latista edes mun hiuksia sen kummemmin kuin mikään muukaan. Hoitoainetta tosin annostelen paljon vähemmän kuin normisti, mutta shampoo tekee hiuksista pehmeät ja ilmavat.

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s