Glitter Cut Crease

Vanha trendi, mä tulen nyt aina vähän jälkijunassa näiden juttujen kanssa – tai sitten olen liian ajoissa eikä kukaan tajua mistä puhutaan. Mutta siis, tänään teille viikonloppuna väännetty glitter cut crease -meikki.

Tämä oli yllättävän nopea ja helppo, vaikka eiväthän nuo glitterit ole tasalaatuiset. Eipä se käytössä haitannut. Näillä mentiin sitten pakanalliset kevätmyyjäiset (joista ei tarttunut mukaani mitään, katsotaan syksyllä uudestaan) sekä “yhdet” siskon kanssa (ensin Teerenpelissä ja sitten Steam Hellsingissä).

Ja kerrankin saatte kuvia myös mun elämääkin isommasta otsasta, yleensä kun se on pakko cropata pois tai kuvista tulee liian korkeita. Eivät ne kunnolla mahdu kuvaan, voitte avata uuteen välilehteen niin croppaa ne automaattisesti teidän näyttöön sopiviksi, jos niin paljoa kiinnostaa. Niin first world problem ettei tosi.

glitter cut crease

glitter cut crease

glitter cut crease

glitter cut crease

Luomiväreinä on käytetty Smashboxin Ablaze-palettia ja vähän jotain muutakin. Glitterinä on sekoitus UD:n glitterlineria sävyssä Distortion ja päällä hopea-violetti glittersekoitus, jota ei ole enää saatavilla – sorry, not sorry.

Huulet pidin neutraalina, koska käytiin syömässä aamiaista/lounasta miehen kanssa vielä ennen enkä halunnut varoa syömistä liiaksi.

Miltä glitter cut crease näyttää? Kokeilisitko itse?

One thought on “Glitter Cut Crease

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s