Logania katsomassa

Lopultakin päästiin lauantaina katsomaan Logan. No siis, leffa myöhäistyi teknisten ongelmien takia noin 10 minuuttia ja väliin jäivät mainokset – mutta eipä haitannut. Onneksi sentään nähtiin Deadpool-mainos, jonka olen nähnyt jo kuinka monta kertaa. Vasta tällä kerralla tajusin, että seinillä oli Logan-elokuvan mainosten lisäksi Firefly-postereita.

Mutta siis, koska leffan mainosjulisteessa sävyt olivat oranssihtavat, niin oli meikkinikin. Ja varustauduin pieneen itkuun vedenkestävällä rajauksella. Ja olihan se surullinen – viimeinen Hugh Jackman-leffa Wolverinena ja Sir Patrick Stewart Professor X:nä. Voitte kuvitella mitä tapahtui.

Mutta siis meikkiin – luomivärit ovat Makeup Geekin Peach Smoothie, Chickadee sekä Cocoa Bear.

logan_orange_makeup

logan_orange_makeup

logan_orange_makeup

Mun iho näyttää sikahyvältä näissä kuvissa ja se on vain yhden tuotteen ansiosta – Darling Girl Mineral Veil, jota käytin tässä puuterina. Ongelma on, että sitä ei enää saa. SURKU! Darling Girlin omistaja kylläkin lupasi katsoa löytyykö varastosta vielä purkki tai pari, aion ostaa kaiken mitä löytyy.

Korostuspuuterina käytetty Beccan Pearliä, joka on aivan ihana. Huulilla Laura Mercierin Baby Lips -rajauskynän päällä Soap & Gloryn 5th Avenude.

Oletteko nähneet Loganin? Tuliko itku?

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s