Kauneus | lifestyle

Nillionaire

Nillionaire

Tämän päivän postauksella ei ole mitään ihmeellisempää merkitystä. Tein viime viikonloppuna meikin Colourpopin Nillionaire-luomivärillä ja siitä tuli sen verran kiva, että päätin jakaa sen myös teidän kanssa. Muutenkin koko meikki oli Colourpop-painotteinen huulia ja poskia myöten.

Nillionaire on hieman läpinäkyvä koostumukseltaan, joten alle laitoin Call Me -kynää (myös Colourpopilta). Nillionaire on vihertävän pronssinen, jossa on paljon kimalletta. Alaluomella on käytetty Mittens-luomiväriä ja valkoinen on Exit-rajauskynä.

nillionaire_lumiere_colourpop

nillionaire_lumiere_colourpop

colourpop_nillionaire_lumiere

colourpop_nillionaire_lumiere

Poskilla korostustuotteena on Flexitarian ja huulilla Lumière.

Oikein hyvää viikonloppua!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


%d bloggaajaa tykkää tästä: