Pieni Bootsin tilaus

Lähdin tilaamaan Bootsista ihan tylsästi deodoranttia ja lapselle multivitamiinitabletteja (pureskeltavia), mutta kyllähän sitä sitten vähän muutakin mahtui vielä tilaukseen mukaan. Noin viikon päästä tilauksesta Bootsin paketti oli löytänyt tiensä valitsemaani Postin noutopaikkaan – tätä ei kyllä oikeastaan ikinä tapahdu ulkomaisten nettikauppojen tilausten kanssa. Olin siis suuresti – ja positiivisesti – yllättynyt. Ja muistaakseni viimeksi Bootsin paketti tuli vielä kuriirilla.

Mutta siis itse tilaukseen. Olen ihastunut Mitchumin deodorantteihin VAIKKAKIN ne jättävät aika mojovat valkoiset jäljet välillä mustiin vaatteisiini. Olen kuitenkin tästäkin selvinnyt eikä vaatteet ole menneet pilalle. Tällä kertaa tilasin (2 for £4 tarjouksella) nestemäisen sekä tikkumuodossa olevat deodorantit. Ajattelin, että ehkä ei niin kostea tikkumuoto voisi olla parempi. Arvosteluja lukiessa en kuitenkaan viitsinyt testata versiota, jonka ei pitäisi jättää jälkiä, koska se ei kuulemma pitänyt hikeä yhtä hyvin kuin normiversiot.

Tämän jälkeen nakkasin lapsen kalsiumilla ja raudalla rikastetut multivitamiinit kassiin – älkää kysykö onko näistä apua, kunhan nyt saisin tuon syömään vitamiinilisää, varsinkin kalsiumia (lääkkeiden takia) ja rautaa (anemian rajoilla, kuten äitinsäkin).

liz_earle_hot_cloth_cleanse

Koska Youtubessa on hypetetty brittiläisten meikkigurujen toimesta ihan tarpeeksi Liz Earlin Hot Cloth Cleanseriä, niin siitä lähti Starter Kit (eli itse tuote sekä musliiniliina) mukaan. Vielä ei ole päässyt testiin, yritän käyttää muutaman vanhan alta pois.

eylure_fleur_de_force

Ripsiä sekä Duon Brush On -ripsiliimaa tipahteli kanssa ostoskoriin. Testiin lähti Fleur de Forcen kolme erilaista ripseä sekä vanhat KISSin tutut kolmitupsut. Duon Brush on -versio on uusi tuttavuus, tällä hetkellä käytössä ihan normaali versio Duosta (eli se sininen).

no7_total_renewal_microdermabrasion

Jostain syystä kuorinta-aineita multa ei löydy varastosta, niin tilasin testiin No7 Microdermabrasion-kuorintavoiteen. Tämä odottaa, että nyt loppumaisillaan oleva Antipodesin kuorinta-aine tyhjenee täysin, jotta No7 pääsee suihkuun kaverikseni.

sleek_solstice

Ja koska Sleekin Solstice-korostuspuuteripalettia on hehkutettu niin paljon, päätin että nyt voisin sitten hankkia senkin. Tästä tulossa ihan kohta oma postauksensa, sillä tämä on ollut jo muutamia kertoja testissä ja hyvältä vaikuttaa. Yhden Sleek-tuotteen ostajalle tuli kaupan päälle Power Plump Lip Crayon, joka oli kanssa ihan kiva tuttavuus.

Tällaisia Bootsin ostoksia tällä kertaa. Oliko mukana omia suosikkeja?

6 thoughts on “Pieni Bootsin tilaus

    1. Ripset varmaan lähtee kokeiluun heti viikonloppuna, töihin en jaksa niitä laitella. Varsinkin nuo 3/4 kokoiset kiinnostavat itseäni eniten.

      Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s