Hempeää vaaleanpunaista

Tein parisen viikkoa sitten hempeän ja hennon värisen meikin – vaaleanpunaisella. Ei mikään oma lempisävyni varsinkaan silmiin, mutta kyllä tästä ihan kiva tuli. Ja itse tietysti kiinnitän kuvissa eniten huomiota siihen, että meikkivoide on liian tumma (eli käytin liian vähän valkoista sekoitukseen) ja ripset ovat huonosti. Mutta tällä mentiin!

pink_makeup_vaaleanpunainen_meikki

pink_makeup_vaaleanpunainen_meikki_colourpop_just_for_fun

pink_makeup_vaaleanpunainen_meikki_colourpop_just_for_fun

Tajusin vasta nyt, että sekä silmät että huulet on tehty todella halvalla. Silmissä on vain ja ainoastaan Colourpopin Just For Fun ja huulilla Essencen Matt Matt Matt -huulikiilto.

Talvilomasta on siis selvitty täälläkin. Eilen sitten töissä yhtäkkiä työkaveri tuijotti mua hetken ja kysyi, että onko kaikki ok. Mä olin ihan että “ööööö, joo” (tein töitä ihan normaalisti). Kuulemma mun toinen poski oli lehahtanut punaiseksi. Se myös nopeasti tuntui kuumemmalta kuin toinen poski. Eikä mitään, olo vain paheni iltaa kohden. Eli näin, jos ei jostain kumman syystä tänä aamuna ole tosi hyvä fiilis, niin taidan käydä lääkärillä toteamassa sivuontelotulehduksen. Taitaa olla eka kerta. Sitä on ennenkin epäilty, mutta ei muistaakseni koskaan todettu. Nuhakuumeen jälkitaudit ovat jees – juu ei.

Ja tänään sanotaan hyvästit helmikuulle – kevättä odotellessa.

Mitä mieltä vaaleanpunaisesta meikistä? 

10 thoughts on “Hempeää vaaleanpunaista

    1. Vaihtelu kyllä välillä virkistää :) Ja joo, kävin jo hoitajalla ja lääkäriaika iltapäivästä. Poski kokonaan ihan kuuma eli jos ei ole poskiontelotulehdus niin sitten joku muu on tulehtunut.

      Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s