MAC Sweet Peach – ei persikkaa nimestä huolimatta

Lopultakin voisin ehkä vähän enemmän kertoa tästä MACin joulukokoelman Face Compactista eli siis poskipuna-korostuspuuteri-duosta. Tämä kulkee jokaisella matkallani mukana, koska on helppo. Niinpä se on mukana myös tälläkin hetkellä, kun olen viettämässä hiihtolomaa lapsen kanssa vanhemmillani – ihan kuin saaristossa kauheasti meikkiä tarvitsisi.

Itse paletti on kauniissa violetti-pinkkiraitaisessa paletissa, jossa on kultainen korotettu koriste – ihan kuin ohutta köyttä. Paletti on saranapuolelta pöyristetty.

mac_sweet_peach_face_compact

Paletin sisältä löytyy peili sekä poskipuna ja korostuspuuteri. Onneksi näiden mukana ei tule mitään turhaa pientä poskipunasivellintä.

Korostuspuuteri on kaunis, hieman lämpimän shampanjan värinen, ja todella kiiltävä. Todella kaunis ja tällä saa nopeasti näyttävän korostuksen poskipäille – tai muualle kasvoille.

mac_sweet_peach_face_compact

Poskipuna on aika mattainen, ehkä lievän satiininen iholla. Se on sävyltään hillityn murrettu vaaleanpunainen, jossa on lämmin pohjasävy. Todella kaunis tämäkin. Tämä on ehkä vähän kova, mutta ainakaan liikaa pigmenttiä tässä ei ole, joten reissukäytössäkin helppo – ei tarvitse olla paras mahdollinen valo eikä tällä saa pelleposkia.

mac_sweet_peach_palette

En siis ihan ymmärrä mistä Sweet Peach -nimi tulee, varsinkin nyt Too Facedin palettien jälkeen tämä vain sekoittaa lisää. Mutta ei siis persikkaa täällä!

Tuliko teidän hankittua joulukokoelmasta mitään?

2 thoughts on “MAC Sweet Peach – ei persikkaa nimestä huolimatta

  1. Tämä on kyllä tosi kaunis, vaikka ei persikkainen olisikaan. :) Mä en ole hankkinut aikoihin MACilta mitään! Viimeksi varmaan vuonna 2015.. ohoh! Ellen nyt ihan väärin muista, pitää tarkistaa blogista. :D

    Like

Kommentointi on erittäin suotavaa!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s